ΑρχικήinetΤο πακέτο Apple TV+, Netflix και Peacock με μειωμένη τιμή

Το πακέτο Apple TV+, Netflix και Peacock με μειωμένη τιμή

Οι πλατφόρμες Apple TV+, Netflix και Peacock πρόκειται να συσκευαστούν σε μια νέα επιλογή πακέτου τηλεοπτικών ροής, όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Comcast, Brian Roberts, σε σημερινή διάσκεψη.

Δείτε επίσης: Netflix: Τα 5 νέα παιχνίδια που έρχονται το Μάιο!

πακέτο Apple TV+ Netflix

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά του πακέτου θα αποκαλυφθούν αργότερα αυτόν τον μήνα, αλλά ο Roberts υποσχέθηκε μια «πολύ μειωμένη» τιμή σε σύγκριση με την αγορά των τριών υπηρεσιών ξεχωριστά.

Η είδηση ​​ακολουθεί την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας για μια παρόμοια επερχόμενη πρόταση πακέτου ροής μεταξύ Disney+, Hulu και Max.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμολόγηση για κανένα από αυτά τα τριπλά πακέτα, επομένως δεν γνωρίζουμε πόσο συναρπαστικές θα είναι πραγματικά οι αναμενόμενες εκπτώσεις. Το πακέτο με το Apple TV+, το Netflix και το Peacock θα προσφερθεί από την Comcast στους πελάτες ευρυζωνικότητας της, με την επωνυμία «StreamSaver».

Δείτε ακόμα: Οι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ακούγεται παρόμοιο με αυτό που προσφέρουν εδώ και λίγο καιρό οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως η Verizon, όπου μπορείτε να αποκτήσετε — για παράδειγμα — έναν συνδυασμό Netflix & Max σε μειωμένη τιμή με ένα σχετικό απεριόριστο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Peacock

Προς το παρόν, η χαμηλότερη τιμή που μπορείτε να εγγραφείτε στις τρεις υπηρεσίες ξεχωριστά θα ήταν 22,97 $ ανά μήνα. 5,99 $ για το αρχικό πακέτο Peacock με διαφημίσεις, 6,99 $ για το Netflix Basic με διαφημίσεις και 9,99 $ για το Apple TV+. Το Apple TV+ είναι το πιο ακριβό στην αγορά ροής αυτή τη στιγμή, έχοντας μόνο ένα επίπεδο και καμία φθηνότερη επιλογή που να υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: Disney+: Τέλος η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης από Ιούνιο

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες streaming;

Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming είναι το Netflix. Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Το Amazon Prime Video είναι μια άλλη κορυφαία πλατφόρμα streaming που προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, σειρών και πρωτότυπων παραγωγών. Το Disney+ έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, ιδιαίτερα ανάμεσα στις οικογένειες και τους λάτρεις των ταινιών της Disney, της Marvel, του Star Wars και του National Geographic. Το Hulu είναι μια πλατφόρμα streaming που ξεχωρίζει για την ποικιλία του περιεχομένου της, το οποίο περιλαμβάνει τρέχουσες τηλεοπτικές σειρές, κλασικές σειρές, ταινίες και πρωτότυπες παραγωγές. Τέλος το HBO Max είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα των σειρών και των ταινιών του, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών σειρών όπως το Game of Thrones, το Westworld και το Succession.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS