ΑρχικήGamingAssassin's Creed Shadows: Νέο Trailer επιβεβαιώνει τα πάντα

Assassin’s Creed Shadows: Νέο Trailer επιβεβαιώνει τα πάντα

Assassin's Creed Shadows

Η ανακοίνωση του τρέιλερ Assassin’s Creed Shadows επιβεβαιώνει δύο πρωταγωνιστές, ένα σαμουράι και μια shinobi, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Δείτε επίσης: Xbox Game Pass: Με Senua’s Saga Hellblade II και άλλα ο Μάιος

Μετά από προηγούμενα teaser, η Ubisoft αποκάλυψε επίσημα το Assassin’s Creed Shadows με το πρώτο του κινηματογραφικό τρέιλερ, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα δύο πρωταγωνιστές. Όπως πολλοί υπέθεταν, το Shadows βάζει τους παίκτες στον έλεγχο του πρώτου Αφρικανού σαμουράι της Ιαπωνίας, του Yasuke (ένα πραγματικό ιστορικό πρόσωπο), και ενός θηλυκού shinobi χαρακτήρα, της Naoe. Θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Assassin's Creed Shadows

Αυτή η διπλή πρωταγωνιστική προσέγγιση δεν είναι πολύ έκπληξη δεδομένου ότι η Ubisoft Quebec αναπτύσσει το παιχνίδι – έκανε το ίδιο και με τους Kassandra και Alexios στο Assassin’s Creed Odyssey του 2018 και τους Jacob και Evie Frye στο Assassin’s Creed Syndicate του 2015 – αλλά είναι ενθουσιώδες παρόλα αυτά. Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα της προπαραγγελίας του παιχνιδιού στο PlayStation, οι παίκτες μπορούν, “Να μεταβαίνουν ομαλά ανάμεσα σε δύο απίθανους συμμάχους καθώς ανακαλύπτουν την κοινή τους μοίρα,” επιβεβαιώνοντας ότι μπορείτε να ελέγχετε και τους δύο στην ιστορία. Το τρέιλερ επίσης παρουσιάζει την ομορφιά και την κλίμακα της φεουδαρχικής Ιαπωνίας που θα εξερευνήσετε στο Shadows.

Δείτε ακόμα: Fallout 4: Τέλος στις Ενημερώσεις από τη Bethesda ζητούν οι Φαν

Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα του παιχνιδιού στο PlayStation, η Ubisoft λέει στους παίκτες ότι μπορούν να εξερευνήσουν το “γοητευτικό ανοιχτό κόσμο της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, από εντυπωσιακές πόλεις-κάστρα και πολυάσχολους λιμένες μέχρι ειρηνικούς ναούς και επιστρατευμένα τοπία,” ενώ περιπλανιέται μέσα από απρόβλεπτο καιρό, μεταβαλλόμενες εποχές και αντιδραστικά περιβάλλοντα. Η γραμμή για τις αλλαγές εποχών φαίνεται να υποδηλώνει ότι η αφήγηση του Shadows μπορεί να λάβει χώρα σε μακροχρόνιο διάστημα ή τουλάχιστον ένα χρόνο.

Δείτε επίσης: Square Enix: Επιδιώκει τις Multiplatform Κυκλοφορίες Παιχνιδιών

Ως shinobi Assassin, η Naoe χρησιμοποιεί την κρυψώνα για να αποφύγει την ανίχνευση και την ευκινησία για να μπερδέψει τους εχθρούς, ενώ ο Yasuke, ένας θρυλικός σαμουράι, χρησιμοποιεί τη θανάσιμη ακρίβεια και τη δύναμη.

Ξεκλειδώνετε νέες δεξιότητες, εξοπλισμό και πρόοδο ανεξάρτητα για κάθε χαρακτήρα. Επιπλέον, καθώς εξερευνάτε τον κόσμο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο κατασκόπων να είναι τα μάτια και τα αυτιά σας σε όλη την Ιαπωνία, και διάφοροι σύμμαχοι θα έχουν μοναδικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αποστολές.

Δημιουργήστε ένα πλήρως προσαρμόσιμο κρησφύγετο για την αυξανόμενη liga shinobi σας καθώς εκπαιδεύετε την ομάδα σας, κατασκευάζετε νέο εξοπλισμό, αλληλεπιδράτε με κύριους χαρακτήρες και επιλέγετε τη διάταξη, τις διακοσμήσεις και τα αξεσουάρ της βάσης σας,” αναφέρει η λίστα προ παραγγελίας.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένα Παιχνίδια N64 στο PC με το N64Recomp

Το Shadows είναι μια συναρπαστική είσοδος στην εκτεταμένη σειρά Assassin’s Creed. Φέρνει επιτέλους τους παίκτες στη φεουδαρχική Ιαπωνία, κάτι που ένα σημαντικό ποσοστό των φανς ζητάει εδώ και χρόνια, και είναι ο επόμενος ανοιχτός κόσμος βασικής RPG εγκατάστασης από το Assassin’s Creed Valhalla του 2020. Ενώ το περσινό Assassin’s Creed Mirage ήταν αρκετά ευχάριστο ήταν μια επιστροφή στους πιο γραμμικούς κόσμους των Assassin’s Creeds του παρελθόντος. Το Shadows είναι η σειρά που επιστρέφει στη νεότερη μορφή ανοιχτού κόσμου που ξεκίνησε το 2017 με το Assassin’s Creed Origins.

Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024, στο PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna, PC (μέσω του Ubisoft Store και του Epic Games Store) και Mac (με Apple silicon μέσω του Mac App Store).

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS