ΑρχικήinetTinder: Έρευνα αποκαλύπτει τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν στην εφαρμογή γνωριμιών

Tinder: Έρευνα αποκαλύπτει τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν στην εφαρμογή γνωριμιών

Μια νέα έρευνα του Tinder αποκάλυψε ότι άνδρες και γυναίκες έχουν λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με το τι θέλει ο άλλος από τις εφαρμογές γνωριμιών.

tinder έρευνα

Η έρευνα Green Flags, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, ανέλυσε τις απόψεις 8.000 ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 34 ετών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία, με στόχο να κατανοήσει καλύτερα τις προσδοκίες τους από το αντίθετο φύλο στις εφαρμογές γνωριμιών.

Τα ευρήματα αποκάλυψαν, ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που ταυτίζονται ως ετεροφυλόφιλοι τείνουν να κάνουν γρήγορες υποθέσεις σχετικά με τις προθέσεις του άλλου φύλου στην πλατφόρμα γνωριμιών.

Δείτε περισσότερα: “Share My Date”: Η νέα λειτουργία του Tinder για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η πλειονότητα των ανδρών (53%) και των γυναικών (68%) που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι επιθυμούν μια ρομαντική σχέση. Ωστόσο, το 65% των γυναικών θεωρεί ότι οι άνδρες ενδιαφέρονται κυρίως για επιφανειακές σχέσεις. Από την πλευρά τους, μόλις το 29% των ετεροφυλόφιλων ανδρών που απάντησαν παραδέχθηκε ότι αναζητά περιστασιακές ερωτικές περιπτύξεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, πάνω από τον μισό αριθμό των ανδρών πιστεύει ότι λιγότερο από τις μισές γυναίκες ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη μιας ρομαντικής σχέσης.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι χρήστες συχνά ερμηνεύουν λανθασμένα τα θετικά σήματα

Η έκθεση προτείνει επίσης ότι οι ετεροφυλόφιλοι χρήστες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια «Επιδημία Παρεξηγήσεων», καθώς συχνά παρανοούν τα θετικά και αρνητικά σημάδια.

“Και τα δύο φύλα φαίνονται να συμφωνούν ως προς τους στόχους και τα ενδιαφέροντα της σχέσης, αλλά φαίνεται πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη. Αντί να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα, άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι βιαστικά βγάζουν συμπεράσματα σχετικά με τις επιθυμίες του συντρόφου τους, καταλήγοντας στη δημιουργία αφηγήσεων βασισμένων σε αυτές τις εσπευσμένες υποθέσεις”, αναφέρει η έκθεση.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι η προσδοκία πολλών ανδρών ότι οι γυναίκες θα δώσουν έμφαση σε στοιχεία όπως το ύψος ή ο επαγγελματικός τίτλος κατά την προβολή των προφίλ τους. Ωστόσο, μόλις το 34% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα θεώρησαν το ύψος κρίσιμο κριτήριο, ενώ το 31% αξιολόγησε τον επαγγελματικό τίτλο ως σημαντικό, αναδεικνύοντας μια διαφορετική προσέγγιση από αυτή που αναμένουν οι άνδρες.

tinder

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή Buffet θέλει να σας βγάλει από τη μοναξιά σας!

«Οι παρεξηγήσεις αυτές δημιουργούν εντυπώσεις πριν ακόμη αγγίξει κανείς την οθόνη, κάνοντας σημαντικά πιο δύσκολη την αναγνώριση πιθανών αντιστοιχιών για αυτό που πραγματικά είναι: ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες», σύμφωνα με την έρευνα.

Πηγή: eu.usatoday.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS