ΑρχικήGamingFortnite: Πτώση Παικτών στην Πρώτη Ημέρα της Νέας Σεζόν

Fortnite: Πτώση Παικτών στην Πρώτη Ημέρα της Νέας Σεζόν

Fortnite

Η Σεζόν 3 του Κεφαλαίου 5 του Fortnite είχε τον χαμηλότερο αριθμό παικτών στην ιστορία. Την ημέρα του ντεμπούτου της νέας σεζόν του κεφαλαίου 5, το Fortnite βλέπει τεράστιες πτώσεις στον αριθμό παικτών με μόνο 2,28 εκατομμύρια να συνδέονται.

Δείτε επίσης: Gaming βιομηχανία: Μαζικές απολύσεις – 10.100 υπάλληλοι μόνο φέτος

Μετά την εκρηκτική επιτυχία της Σεζόν OG του Κεφαλαίου 4, οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι για την αρχή του Κεφαλαίου 5, με αποτέλεσμα σχεδόν 8 εκατομμύρια παίκτες να συντονιστούν για τη Σεζόν 1.

Ωστόσο, καθώς οι σεζόν προχωρούν, λιγότεροι παίκτες εμφανίζονται για να ζήσουν την συγκίνηση της πρώτης ημέρας της σεζόν. Ως η τρίτη σεζόν του Κεφαλαίου 5, η “Wrecked” είχε την χαμηλότερη προσέλευση μέχρι στιγμής.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός leaker του Fortnite, Shiina, που δημοσίευσε τα αποτελέσματα του αριθμού παικτών μεταξύ των σεζόν στο X. Αυτό πυροδότησε συζητήσεις μεταξύ των παικτών σχετικά με το γιατί η προσέλευση ήταν τόσο χαμηλή.

Δείτε ακόμα: Asus ROG Ally X: Με διπλάσια μπαταρία 80Wh και 2 θύρες USB-C

«Αν δεν μπορείς να απολαύσεις το Κεφάλαιο 5 (όπλα, απόκλιση σφαίρας, χάρτη), αυτή η σεζόν δεν θα το κάνει για σένα επίσης, γι’ αυτό πιστεύω ότι μειώνεται κάθε σεζόν. Η OG ήταν στην κορυφή γιατί ήταν απλή και αναγνωρίσιμη», εξήγησε ένας χρήστης του X.

Το Fortnite εισήγαγε πολλούς νέους μηχανισμούς στη Σεζόν 3, αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι. Με την προσθήκη νέων τροποποιήσεων οχημάτων, μεταλλίων και κίνησης με Nitro, υπάρχουν πολύ λίγες ομοιότητες στο gameplay από την προηγούμενη σεζόν.

Για όσους δεν είναι λάτρεις της οδήγησης για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ή δεν τους αρέσει να ασχολούνται με οχήματα, αυτή η σεζόν μπορεί να μην είναι για εσάς.

Η Wrecked βασίζεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου σε αυτές τις νέες τροποποιήσεις όπλων και πώς μπορούν να ανεβάσουν το gameplay. Αυτό, με τη σειρά του, κάνει τους παίκτες να βασίζονται λιγότερο στις δεξιότητες με όπλα και περισσότερο στην επιβίωση ενός derby κατεδάφισης.

Δείτε επίσης: Dave the Diver: Διαθέσιμο μόνο για λίγο καιρό το νέο Godzilla DLC

Είναι μόλις η τέταρτη ημέρα του Κεφαλαίου 5 Σεζόν 3, και το Fortnite έχει αρκετές εβδομάδες για να προσαρμόσει και να τροποποιήσει το τρέχον meta, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους παίκτες που θα επιστρέψουν. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το γρήγορο στυλ της Wrecked δεν είναι για όλους.

Πηγή: dexerto

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS