ΑρχικήGamingTekken 8: Gameplay Trailer του DLC Χαρακτήρα Lidia Sobieska

Tekken 8: Gameplay Trailer του DLC Χαρακτήρα Lidia Sobieska

Tekken 8 Lidia Sobieska

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για τον χαρακτήρα downloadable content (DLC) του Tekken 8, Lidia Sobieska, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Tekken 8: Επιστρέφει ο Grandmaster of Drip, Leroy Smith

Η Lidia Sobieska, ένας ξεχωριστός χαρακτήρας στο Tekken 8, φέρνει έναν μοναδικό συνδυασμό δύναμης και χάρης στο ρόστερ. Ως Πρωθυπουργός της Πολωνίας, η Lidia δεν είναι μόνο μια ικανή πολιτικός αλλά και μια φοβερή μαχήτρια. Το στυλ μάχης της ενσωματώνει παραδοσιακές τεχνικές καράτε, δείχνοντας την πειθαρχία και την ακρίβειά της. Η ιστορία της Lidia είναι πλούσια με πολιτική ίντριγκα και προσωπική αποφασιστικότητα, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή της στη δικαιοσύνη και την προστασία της χώρας της. Η συμπερίληψή της στο Tekken 8 προσθέτει βάθος στην αφήγηση του παιχνιδιού και προσφέρει στους παίκτες έναν νέο, δυναμικό χαρακτήρα για να κατακτήσουν. Με το ντεμπούτο της να έχει προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι ως μέρος του downloadable content του παιχνιδιού, η Lidia είναι έτοιμη να έχει σημαντική επιρροή στο σύμπαν του Tekken.

Με την κυκλοφορία του DLC χαρακτήρα Lidia Sobieska αυτό το καλοκαίρι, το Tekken 8 υπόσχεται να διατηρήσει το ενδιαφέρον των παικτών με νέο περιεχόμενο και προκλήσεις. Η πλούσια ιστορία, η συναρπαστική δράση και η στρατηγική βάθος συνεχίζουν να κάνουν το Tekken 8 ένα από τα κορυφαία παιχνίδια fighting της εποχής μας.

Το Tekken 8 είναι διαθέσιμο τώρα για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Ιαπωνικό trailer:

Πηγή: gematsu

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS