ΑρχικήGamingDragon Quest III HD-2D: Επίσημη ανακοίνωση με νέο teaser

Dragon Quest III HD-2D: Επίσημη ανακοίνωση με νέο teaser

Dragon Quest III

Τα νέα σχετικά με το επερχόμενο Dragon Quest III HD-2D Remake είναι μάλλον λίγα, αλλά από ένα σύντομο teaser που δημοσιεύτηκε στο X για τον εορτασμό της «Ημέρας του Dragon Quest», φαίνεται ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.

Δείτε επίσης: Gaming βιομηχανία: Μαζικές απολύσεις – 10.100 υπάλληλοι μόνο φέτος

Ναι, έρχεται στο Switch!

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες από το teaser, καθώς δείχνει μια πολύ σύντομη κινούμενη εικόνα του Mark of Erdrick του franchise, με τη λεζάντα “Ο θρύλος του Erdrick πλησιάζει“. Ωστόσο, λαμβάνουμε επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, καθώς και σε Steam, Windows, PlayStation 5, και Xbox Series X/S.

Η σειρά Dragon Quest, που αναπτύχθηκε από τη Square Enix, αποτελεί έναν απο τους καταλύτες του είδους RPG, γιορτασμένη για τη συναρπαστική αφήγησή της, τα γοητευτικά σχέδια χαρακτήρων και τη στρατηγική μάχη βάσει σε σειρά. Από το ντεμπούτο της το 1986, η σειρά έχει κατακτήσει τους παίκτες με τους πλούσιους της κόσμους, τους αξέχαστους χαρακτήρες της και τις επικές αποστολές της. Κάθε εγκατάσταση χτίζει πάνω στα βασικά στοιχεία της σειράς, εισάγοντας νέα mechanics παιχνιδιού και καινοτομίες ενώ διατηρεί τα αγαπημένα παραδοσιακά στοιχεία που οι φίλοι αξιολογούν. Η σειρά έχει επεκταθεί πέρα ​​από τα βιντεοπαιχνίδια σε μάνγκα, anime και εμπορεύματα, στερεώνοντας την πολιτιστική της επίδραση και την αντοχή της κληρονομιάς της. Τίτλοι όπως το Dragon Quest III, γνωστό για το καινοτόμο σύστημα τάξης του, και το Dragon Quest XI, που επαινέθηκε για τα όμορφα γραφικά του και τη συναρπαστική αφήγησή του, αναδεικνύουν την εξέλιξη της σειράς και την ικανότητά της να κατακτά τόσο νέους όσο και παλαιούς οπαδούς.

Δείτε ακόμα: Η Atari εξαγοράζει την Intellivision!

Ακούγεται ότι θα έχουμε μια νέα ανακοίνωση σύντομα, πιθανώς για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ανακοινώθηκε αρχικά τον Μάιο του 2021 με πολύ λίγες πληροφορίες να ικανοποιούν τους θαυμαστές έκτοτε. Η τελευταία επικοινωνία που λάβαμε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023, κατά την οποία ο δημιουργός της σειράς Yuji Horii δήλωσε ότι η ανάπτυξη “προχωρά αρκετά σταθερά”.

Η Square Enix έχει χρησιμοποιήσει εκτενώς το στυλ τέχνης HD-2D τα τελευταία χρόνια, με τα Octopath Traveler II, Live A Live και TRIANGLE STRATEGY να παρουσιάζουν εκπληκτικά γραφικά.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS