ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S25 Ultra ίσως λάβει μεγάλη αναβάθμιση κάμερας

Το Samsung Galaxy S25 Ultra ίσως λάβει μεγάλη αναβάθμιση κάμερας

Υπήρξε ήδη αρκετή κουβέντα γύρω από το Samsung Galaxy S25 – που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025 – και συγκεκριμένα γύρω από το μοντέλο Ultra. Τώρα μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς είναι έτοιμο για σημαντική αναβάθμιση της κάμερας.

Δείτε επίσης: Η Samsung ξεπέρασε την Apple το 1ο τρίμηνο του 2023 χάρη στο Galaxy S23

Samsung Galaxy S25 Ultra

Αυτό προέρχεται από τον leaker πληροφοριών Ice Universe στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo. Σύμφωνα με τον tipster, θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες sτο πίσω μέρος του Samsung Galaxy S25 Ultra.

Αυτές οι κάμερες προφανώς θα αποτελούνται από μια κύρια κάμερα 200MP, μια κάμερα 50MP με οπτικό ζουμ 5x, μια δευτερεύουσα κάμερα 50MP με οπτικό ζουμ 3x και μια κάμερα υπερευρείας 50MP.

Κάμερες και προδιαγραφές

Είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα πώς αυτές οι αναβαθμίσεις υλικού θα σχετίζονται με βελτιώσεις στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, αλλά η ποιότητα θα πρέπει να ενισχυθεί σε διάφορους τομείς. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη της Samsung για να λάβουμε τα πλήρη στοιχεία.

Δείτε ακόμα: Το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει μια δεύτερη οθόνη;

Προηγούμενες διαρροές γύρω από το Galaxy S25 Ultra, είχαν προτείνει ότι θα μπορούσε να μεταβεί σε μια πίσω κάμερα με τριπλό φακό, αλλά φαίνεται ότι τελικά ίσως περιλαμβάνει μια ρύθμιση τετραπλού φακού. Σίγουρα θα βοηθούσε στη διαφοροποίησή του από τα Galaxy S25 και Galaxy S25 Plus.

κάμερα

Ακούσαμε επίσης φήμες για μερικές από τις βασικές προδιαγραφές που μπορεί να συνοδεύουν τη σειρά Samsung Galaxy S25, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Ultra. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα τηλέφωνα αναμένεται επίσης να έρχονται με ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης.

Ενδείξεις σχετικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Samsung με τις κάμερες του Galaxy S25 Ultra, μπορεί να έρθουν με την κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 6 και του Galaxy Z Flip 6 (και μιας ολόκληρης σειράς άλλων gadget της Samsung), που υποτίθεται ότι θα συμβεί στις 10 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει 7 γλώσσες και 5 διαλέκτους στο Galaxy AI

Οι χρήστες επαινούν τις συσκευές Samsung Galaxy για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανθεκτικά και προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές. Η οθόνη του Samsung Galaxy είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Οι χρήστες αναφέρουν ότι η ανάλυση και η φωτεινότητα της οθόνης είναι κορυφαίες, προσφέροντας ζωντανά χρώματα και καθαρές εικόνες. Η απόδοση του Samsung Galaxy είναι επίσης ένα σημείο που λαμβάνει θετικές κριτικές. Οι χρήστες σημειώνουν ότι η συσκευή είναι γρήγορη και ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές, ακόμα και κατά τη χρήση απαιτητικών εφαρμογών και παιχνιδιών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που εκτιμάται από τους χρήστες. Πολλοί αναφέρουν ότι η μπαταρία διαρκεί όλη την ημέρα με κανονική χρήση, κάτι που είναι σημαντικό για την καθημερινή τους ρουτίνα.

Πηγή: techradar

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS