ΑρχικήinetWhatsApp: Θα επιτρέπει την αλλαγή χρώματος του chat theme;

WhatsApp: Θα επιτρέπει την αλλαγή χρώματος του chat theme;

Οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν σύντομα να αλλάξουν το προεπιλεγμένο χρώμα του θέματος συνομιλίας (default chat theme color). Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές στην έκδοση iOS της εφαρμογής.

WhatsApp χρώμα θέματος chat theme

Τα Chat themes έχουν περιοριστεί ως επί το πλείστον στην κανονική λειτουργία και στη σκοτεινή λειτουργία. Σύντομα όμως, το WhatsApp θα προσφέρει χρωματιστά θέματα που θα αλλάζουν και το χρώμα των chat bubbles. Οι πιο πρόσφατες δοκιμές έχουν εντοπιστεί στην beta έκδοση 24.11.10.70 για iOS, η οποία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει ευρέως.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp παρουσιάζει ανανεωμένο σχεδιασμό

WhatsApp: Αλλαγή προεπιλεγμένου χρώματος θέματος

Αν και η δυνατότητα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, το WeBetaInfo μας δίνει μια εικόνα για το πώς θα λειτουργεί η αλλαγή χρώματος και πού θα είναι διαθέσιμη. Αρχικά, ο χρήστης θα πρέπει να μεταβεί στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του στο WhatsApp και να πάει στην ενότητα Chat. Εκεί, θα πρέπει να κάνει κλικ στην επιλογή Theme, όπου η εφαρμογή θα εμφανίσει τις προεπιλεγμένες επιλογές θέματος συνομιλίας.

Η έκδοση beta υποδηλώνει ότι θα προσφέρονται έως και πέντε χρώματα. “Με την επιλογή ενός χρώματος, θα γίνει αυτόματα το προεπιλεγμένο θέμα συνομιλίας μας, προσαρμόζοντας ανάλογα τόσο την ταπετσαρία όσο και το χρώμα των φυσαλίδων στο μέλλον“, αναφέρεται.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέα δυνατότητα έρχεται σύντομα στο τηλέφωνό σας!

Η αλλαγή του θέματος συνομιλίας θα ισχύει μόνο για τον λογαριασμό σας. Οι συνομιλητές μπορούν να έχουν επιλέξει κάποιο άλλο χρώμα στη συσκευή τους.

Δεδομένου ότι η δυνατότητα ήδη δοκιμάζεται, θα μπορούσαμε σύντομα να τη δούμε στις συσκευές iOS.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε μια αλλαγή στο κλασικό πράσινο χρώμα του WhatsApp. Η αλλαγή θέματος μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη, προσφέροντας μια πιο εξατομικευμένη και ευχάριστη οπτική αίσθηση. Όταν οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το χρώμα που τους αρέσει, αισθάνονται ότι η εφαρμογή είναι πιο προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις τους.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp θα προσθέσει σύντομα locked chats σε όλες τις συσκευές

Επιπλέον, η δυνατότητα αλλαγής χρώματος μπορεί να μειώσει την οπτική κόπωση, ειδικά όταν οι χρήστες περνούν πολλές ώρες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Τα πιο σκούρα θέματα, για παράδειγμα, μπορούν να είναι πιο άνετα για τα μάτια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η αλλαγή θέματος μπορεί να βελτιώσει και τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, ορισμένα χρώματα μπορεί να κάνουν τα κείμενα και τα εικονίδια πιο ευδιάκριτα, βελτιώνοντας έτσι την αναγνωσιμότητα και την αλληλεπίδραση με την εφαρμογή.

Τέλος, αυτή η δυνατότητα μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των χρηστών. Όταν οι χρήστες αισθάνονται ότι έχουν έλεγχο πάνω στην εμφάνιση της εφαρμογής, είναι πιο πιθανό να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν και να την προτείνουν σε άλλους.

Πηγή: www.news18.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS