ΑρχικήGamingΝίκη της Bungie στο Δικαστήριο για τα cheats του Destiny 2

Νίκη της Bungie στο Δικαστήριο για τα cheats του Destiny 2

cheats destiny 2
δικαστήριο
bungie

Ένα δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε πωλητή cheats για το Destiny 2 ένοχο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σε μια ιστορική υπόθεση

Δείτε επίσης: Destiny 2: Νέοι Χάρτες PvP και Επιστροφή Exotic Αποστολών

Ένα δικαστήριο με ένορκους έκρινε την AimJunkies, πωλητή cheats για το Destiny 2, ένοχη για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων του παιχνιδιού.

Πέρυσι, ένας δικαστής αποφάσισε ότι η AimJunkies έπρεπε να πληρώσει στην Bungie περισσότερα από 4,3 εκατομμύρια δολάρια, αφού η Bungie κατέθεσε μήνυση τον Ιούνιο του 2021 κατά της AimJunkies και της μητρικής της εταιρείας Phoenix Digital για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτή είναι η πρώτη δίκη στην ιστορία των ΗΠΑ όπου ένας πωλητής cheats θεωρήθηκε υπεύθυνος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, θέτοντας πιθανό προηγούμενο για άλλα λογισμικά cheats.

cheats destiny 2
δικαστήριο
bungie

Η μήνυση της Bungie απορρίφθηκε εν μέρει τον Απρίλιο του 2022, αφού ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σιάτλ έκρινε ότι η Bungie δεν είχε εξηγήσει επαρκώς πώς το λογισμικό cheats αποτελούσε μη εξουσιοδοτημένο αντίγραφο του έργου της.

Δείτε ακόμα: Tekken 8: Gameplay Trailer του DLC Χαρακτήρα Lidia Sobieska

Ωστόσο, παρέπεμψε σε διαιτησία τους άλλους ισχυρισμούς που δεν σχετίζονταν με πνευματικά δικαιώματα, κυρίως ισχυρισμούς ότι το λογισμικό παραβίαζε τη διάταξη κατά της παράκαμψης του DMCA. Αυτό οδήγησε στην ποινή των 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα, σε ξεχωριστή υπόθεση που εστιάζει κυρίως στην προηγουμένως απορριφθείσα πλευρά των πνευματικών δικαιωμάτων της διαμάχης, ένα δικαστήριο με ένορκους του Σιάτλ έκρινε ότι η AimJunkies, η εταιρεία λειτουργίας του ιστότοπού της Phoenix Digital Group και ο ανεξάρτητος προγραμματιστής James May ήταν όλοι υπεύθυνοι για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, η Phoenix Digital, η AimJunkies και ο James May πρέπει τώρα να πληρώσουν συνολικά 63.210 δολάρια στην Bungie.

Ο May κατέθεσε επίσης ανταγωγή, λέγοντας ότι η Bungie “παράκαμψε τεχνολογικά μέτρα” και ισχυρίστηκε ότι παραβίασε τον υπολογιστή του. Το δικαστήριο με τους ενόρκους δεν συμφώνησε και αποφάσισε εναντίον του May.

Δείτε επίσης: Fortnite: Πτώση Παικτών στην Πρώτη Ημέρα της Νέας Σεζόν

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του Game File Stephen Totilo, ο δικηγόρος της Bungie James Barker δήλωσε:

Είμαστε ευγνώμονες για την επιμέλεια, τον επαγγελματισμό και τη φροντίδα που επέδειξε ο δικαστής, το προσωπικό του και οι ένορκοι.

Είμαστε αφοσιωμένοι στους παίκτες μας και θα συνεχίσουμε να τους προστατεύουμε από τα cheats, φτάνοντας αυτήν και μελλοντικές υποθέσεις μέχρι δίκης.

Πηγή: videogameschronicle

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS