ΑρχικήUpdatesiPhone: Τα επερχόμενα προσβλητικά emoji «δεν θα έχουν καλή κατάληξη» λένε οι...

iPhone: Τα επερχόμενα προσβλητικά emoji «δεν θα έχουν καλή κατάληξη» λένε οι θαυμαστές

Προσβλητικά emoji θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα iPhone σύντομα καθώς η Apple σχεδιάζει μια μεγάλη ανατροπή που οι θαυμαστές λένε ότι «δεν θα έχουν καλή κατάληξη».

emoji

Οι κάτοχοι iPhone έχουν ανακαλύψει αγενείς τρόπους χρήσης μιας νέας λειτουργίας, η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί στο smartphone αργότερα φέτος.

Η Apple φέρεται να εργάζεται σε ένα νέο εργαλείο AI που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους emoji.

Διαβάστε σχετικά: Apple: Ποιά νέα emoji έρχονται;

Αντί να βασίζεται στην εκτενή λίστα των υπαρχόντων emoji, η επερχόμενη ενημέρωση του iOS 18 ίσως μπορεί να δημιουργήσει νέα emoji «βάσει των μηνυμάτων που στέλνουν οι χρήστες», σύμφωνα με το Bloomberg.

Η φήμη έχει αναστατώσει τους κατόχους iPhone στα social media, με κάθε είδους ανάρμοστες προτάσεις, όπως άσεμνα μέρη του σώματος.

“Αυτό θα βγει εκτός ελέγχου,” έγραψε ένας χρήστης στο X, ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι η Apple “άνοιξε το κουτί της Πανδώρας με αυτή την κίνηση.”

«Το sexting πρόκειται να ξεφύγει τελείως», πρόσθεσε ένας τρίτος.

«Θεέ μου, αυτό δεν θα έχει καλό τέλος», είπε ένας τέταρτος.

Μερικοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι το Android διαθέτει ήδη μια παρόμοια λειτουργία εδώ και χρόνια, κατηγορώντας την Apple ότι καθυστέρησε.

Ωστόσο, η έκδοση του Android είναι αρκετά περιορισμένη, καθώς απλώς συνδυάζει υπάρχοντα emoji και δεν έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί υπερβολικά αγενείς παραλλαγές.

Η Apple σπεύδει να προφτάσει στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, ακολουθώντας το κύμα της προηγμένης τεχνολογίας από την OpenAI, την ιδιοκτήτρια του ChatGPT, καθώς και τους Gemini της Google και τη Samsung.

Ο τεχνολογικός γίγαντας φημολογείται ότι πλησιάζει στην υπογραφή συμφωνίας με την OpenAI για την αναβάθμιση του iOS στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο φωνητικός βοηθός Siri του iPhone ίσως να είναι έτοιμος για μια πολυαναμενόμενη αναβάθμιση.

Η Apple θα διοργανώσει μια σημαντική εκδήλωση στις 10 Ιουνίου, όπου αναμένεται να αποκαλύψει όλα τα μελλοντικά της σχέδια.

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή, που δεν αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να φέρει ανανέωση στην αρχική οθόνη του iPhone.

emoji

Δείτε επίσης: iOS 17.4: Νέα emoji έρχονται στο iPhone

Αναφέρεται ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το χρώμα των εικονιδίων της εφαρμογής.

Οι κάτοχοι iPhone ίσως απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία στην οργάνωση της αρχικής τους οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετούν τις εφαρμογές όπως επιθυμούν, αντί να τις περιορίζουν σε ένα τυπικό πλέγμα.

Πηγή: thesun

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS