ΑρχικήGamingΤο Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

  • Η κυκλοφορία του Resident Evil 9 μπορεί να έχει καθυστερήσει μέχρι το 2025/2026, απογοητεύοντας τους φαν που περίμεναν ανακοίνωση το 2024.
  • Φήμες υποδηλώνουν μεγάλες αλλαγές στον τύπο του Resident Evil, πιθανώς επεκτείνοντας τις open-world πτυχές που είδαμε στο Resident Evil: Village.
  • Η Capcom εργάζεται επίσης πιθανότατα σε ανακατασκευές του Resident Evil 0 και του Code Veronica.

Δείτε επίσης: Tekken 8: Gameplay Trailer του DLC Χαρακτήρα Lidia Sobieska

Φαίνεται σχεδόν δεδομένο ότι η Capcom εργάζεται ήδη στον Resident Evil 9, αλλά οι πιο πρόσφατες αναφορές σχετικά με το sequel υποδηλώνουν ότι ενδέχεται να πάρει ακόμα χρόνο πριν αποκαλυφθεί. Δεδομένης της ποιότητας που είδαμε στις προηγούμενες κυκλοφορίες του Resident Evil, δηλαδή του Village και του Resident Evil 4 Remake, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την κοινότητα που γίνεται ολοένα και πιο ενθουσιώδης για το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Φήμες κυκλοφορούν περί μεγάλων αλλαγών στο κλασικό στυλ του παιχνιδιού, ίσως για αυτόν τον λόγο καθυστερεί ήδη η κυκλοφορία του.

Στο X (πρώην Twitter), ο αξιόπιστος διαρροέας AestheticGamer επίσης γνωστός ως Dusk Golem, ο οποίος έχει εξαιρετικό ρεκόρ όσον αφορά τις προβλέψεις για το Resident Evil και τα νέα της Capcom, έγραψε ότι όσοι περιμένουν ανακοίνωση σχετικά με το Resident Evil 9 το καλοκαίρι του 2024 θα απογοητευτούν.

Υποστηρίζει ότι το παιχνίδι έχει εσωτερικά καθυστερήσει με στόχο μια κυκλοφορία στα τέλη του 2025/2026, πράγμα που σημαίνει πιθανόν να αποκαλυφθεί πιο κοντά στο τέλος του 2024. Ο λόγος για την υποτιθέμενη καθυστέρηση είναι προς το παρόν άγνωστος, αλλά ο Dusk Golem υποστηρίζει ότι η Capcom εργάζεται επίσης σε άλλα έργα Resident Evil.

Δείτε ακόμα: Fortnite: Πτώση Παικτών στην Πρώτη Ημέρα της Νέας Σεζόν

Ο κόσμος μιλάει για το Resident Evil 9

Resident Evil 9
Η key art του Resident Evil Village με το πρόσωπο του Chris Redfield διαιρεμένο με έναν λυκάνθρωπο.

Οι άνθρωποι ανυπομονούν να δουν τι ετοιμάζει η Capcom

Αν και παραμένει αποκλειστικά ως προς το περιεχόμενο, μια δημοφιλής θεωρία σχετικά με την καθυστέρηση του Resident Evil 9 είναι ότι θα σηματοδοτήσει μια σημαντική απόκλιση από τον τυπικό τρόπο λειτουργίας της σειράς, ειδικά όσον αφορά τον σχεδιασμό του κόσμου. Πολλοί leakers έχουν υποδείξει ότι η Capcom επεκτείνει την open-world πτυχή της σειράς, που πρωτοεμφανίστηκε στο Resident Evil: Village. Αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, αλλά ο Dusk Golem έχει προηγουμένως δηλώσει ότι η Capcom προσπαθεί να επιτύχει μια σημαντική ολοκλήρωση, καθώς το Resident Evil 9 προορίζεται να σηματοδοτήσει το τέλος ενός έπους (saga) και την αρχή ενός άλλου.

Δείτε επίσης: Dave the Diver: Διαθέσιμο μόνο για λίγο καιρό το νέο Godzilla DLC

Είτε το Resident Evil 9 καθυστερεί λίγους μήνες είτε όχι, οι φαν της σειράς έχουν ακόμα πολλές συναρπαστικές κυκλοφορίες να περιμένουν. Στην ίδια δημοσίευση όπου συζητούν για το επόμενο κύριο παιχνίδι, ο Dusk Golem υποδεικνύει επίσης ότι η Capcom εργάζεται ενεργά σε ανακατασκευές για το υποτιμημένο Resident Evil 0 και το Resident Evil: Code Veronica. Επίσης σημειώνει ότι μια ανακατασκευή για το Resident Evil 5 δεν είναι προς το παρόν υπό ανάπτυξη, αντιστέκεται στις ισχυρισμένες που το θέτουν ως την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της σειράς.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το Resident Evil 9 δεν θα περάσει πολύ καιρό στην ανάπτυξη, αλλά δεδομένης της πρόσφατης πορείας της Capcom, φαίνεται ασφαλές να πούμε ότι το στούντιο θα πάρει όσο χρειάζεται. Με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τους τίτλους όπως οι ανακατασκευές των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 4, καθώς και οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις σε πρώτο πρόσωπο, είναι φανερό ότι η Capcom έχει ένα σχέδιο στο μυαλό της. Ωστόσο, πολλοί φαν έχουν ζητήσει μια πλήρη αναδημιουργία του Code Veronica, οπότε αν αυτό έρθει νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι να περιμένουν λίγο περισσότερο για τον ένατο τίτλο.

Πηγή: screenrant

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS