ΑρχικήUpdatesMicrosoft Outlook Lite: Νέα σημαντική δυνατότητα στο Android!

Microsoft Outlook Lite: Νέα σημαντική δυνατότητα στο Android!

Το Microsoft Outlook Lite έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει στους χρήστες όλες τις βασικές δυνατότητες της εφαρμογής email σε ένα μικρό πακέτο, ιδανικό για τηλέφωνα με περιορισμένη μνήμη.

Microsoft Outlook Lite

Αν και η Microsoft ανέπτυξε το Outlook Lite ώστε να περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές δυνατότητες που μπορεί να χρειαστούν οι χρήστες, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις σε σημαντικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: Microsoft Outlook: Πώς να αναιρέσετε την αποστολή ενός email;

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά ήταν η υποστήριξη SMS, την οποία το Outlook Lite, που κυκλοφόρησε το 2022, δεν είχε μέχρι αυτή την εβδομάδα. Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι φέρνει την υποστήριξη SMS στο Outlook Lite για χρήστες Android σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα SMS θα ενσωματωθούν με το email, το ημερολόγιο και τις επαφές, επιτρέποντας στους χρήστες να διατηρούν επαφή με όλα τα άτομα στο βιβλίο διευθύνσεών τους μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής.

Για να ξεκινήσετε τη χρήση των SMS στο Outlook Lite, πρέπει να αναβαθμίσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Αν ήδη έχετε την τελευταία έκδοση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα δυνατότητα SMS:

  1. Ανοίξτε το Outlook Lite και κάντε κλικ στο εικονίδιο στην κάτω καρτέλα με την ένδειξη “SMS”.
  2. Δώστε τα απαιτούμενα δικαιώματα για την ενεργοποίηση SMS.
  3. Τώρα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS από το Outlook Lite.

Δείτε επίσης: Η Microsoft διορθώνει Outlook bug που εμφάνιζε security alerts

Εκτός από την υποστήριξη SMS, η Microsoft σκοπεύει να προσθέσει επιπλέον δυνατότητες και βελτιώσεις σε αυτή τη λειτουργία. Για παράδειγμα, η εταιρεία με έδρα το Ρέντμοντ έχει επιβεβαιώσει τα σχέδιά της για την πιο στενή ενσωμάτωση με το email, το ημερολόγιο και τις επαφές, καθώς και για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων στο cloud και βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS