ΑρχικήGamingCD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

CD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

CD Projekt 
Cyberpunk
The Witcher

Η CD Projekt δήλωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορεί σημαντικά παιχνίδια πιο συχνά από εδώ και στο εξής. Εξαιρώντας τις επεκτάσεις, οι κύριες κυκλοφορίες της εταιρείας μέχρι σήμερα είναι The Witcher (2007), The Witcher 2: Assassins of Kings (2011), The Witcher 3: Wild Hunt (2015) και Cyberpunk 2077 (2020).

Δείτε επίσης: Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών του τριμήνου της CD Projekt την Τρίτη, η εταιρεία ρωτήθηκε αν έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε περισσότερα από ένα μεγάλα παιχνίδια ταυτόχρονα, με στόχο να κάνει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της “λιγότερο ανομοιογενές“.

Ήδη δουλέψαμε σε δύο έργα ταυτόχρονα όταν δουλεύαμε στο [Cyberpunk 2077 DLC] Phantom Liberty, γιατί αυτό ήταν ένα έργο σε μέγεθος παιχνιδιού με σχεδόν 300 άτομα να δουλεύουν σε αυτό, και ταυτόχρονα ήδη δουλεύαμε στο Polaris, οπότε είχαμε την εμπειρία να δουλεύουμε σε περισσότερα από ένα έργα“, είπε ο συνδιευθύνων σύμβουλος Michał Nowakowski.

CD Projekt
Cyberpunk
The Witcher

Και δουλεύουμε σε περισσότερα από ένα έργα αυτή τη στιγμή. Αναπτύσσεται το Cyberpunk 2 στη Βοστώνη, το Polaris αναπτύσσεται κυρίως εδώ στην Ευρώπη, και προφανώς έχουμε άλλα έργα, με άλλες ομάδες όπως το Project Sirius, επίσης στη Βοστώνη με την The Molasses Flood. “

Και υπάρχει το remake του The Witcher 1 που γίνεται σε συνεργασία με την Canis Majoris, οπότε μπορείτε σίγουρα να περιμένετε να κυκλοφορήσουμε περισσότερους τίτλους και ο ρυθμός των κυκλοφοριών είναι κάτι που σκοπεύουμε να αυξήσουμε, αν και προφανώς δεν θα σχολιάσω ποιο είναι το διάστημα μεταξύ των έργων χρονικά.”

Δείτε ακόμα: Η Απόλυτη Ελευθερία του Παίκτη στο Zelda: Tears of the Kingdom

Η CD Projekt παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με το μέγεθος των ομάδων ανάπτυξης που ασχολούνται με τα τρέχοντα έργα ως μέρος των οικονομικών της αποτελεσμάτων την Τρίτη.

CD Projekt
Cyberpunk
The Witcher

Μέχρι τον περασμένο μήνα, 407 προγραμματιστές δούλευαν στο Polaris, το οποίο είναι η πρώτη συμμετοχή σε μια νέα τριλογία Witcher. Κατά την ανακοίνωσή του το 2022, η CD Projekt είπε ότι σκοπεύει να δημοσιεύσει και τα τρία παιχνίδια σε μια περίοδο έξι ετών.

Δείτε επίσης: Tekken 8: Gameplay Trailer του DLC Χαρακτήρα Lidia Sobieska

56 εργαζόμενοι εργάζονται επί του παρόντος στην συνέχεια του Cyberpunk, που έχει την κωδική ονομασία Orion. 39 αναπτύσσουν το spin-off του Witcher, Project Sirius, 20 εργάζονται στην πρώτη αυθεντική IP της CD Projekt, που έχει την κωδική ονομασία Hadar, και 13 ασχολούνται με “άλλα έργα“.

Πηγή: videogameschronicle

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS