ΑρχικήinetΤο WhatsApp προσθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό στο Community events

Το WhatsApp προσθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό στο Community events

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο σήμερα, και η εφαρμογή σταδιακά κερδίζει έδαφος και στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μικρή ενημέρωση (ακόμη και μια έκδοση beta) ελέγχεται προσεκτικά, καθώς εκατομμύρια χρήστες θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεαστούν από οποιαδήποτε μικρή αλλαγή. Εν μέσω προσαρμογής των υπαρχόντων λειτουργιών, το WhatsApp φέρνει επίσης νέες, όπως είδαμε τον Απρίλιο με την εισαγωγή events στο Community groups. Η εφαρμογή συνομιλίας εργάζεται τώρα σε μια εύχρηστη λειτουργία που συμπληρώνει εικονικά συμβάντα, κάτι που θα έπρεπε να υπήρχε από την αρχή.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα επιτρέπει την αλλαγή χρώματος του chat theme;

WhatsApp Community events

Οι τεχνικοί του WhatsApp στο WABetaInfo βρήκαν μια νέα επιλογή για να ορίσουν υπενθυμίσεις για το Community events στην τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής. Όταν είναι διαθέσιμες, θα εμφανίζονται υπενθυμίσεις στη σελίδα δημιουργίας συμβάντος, η οποία προς το παρόν έχει μόνο τις βασικές πληροφορίες, όπως το όνομα, την περιγραφή, την ημερομηνία, την τοποθεσία και μια εναλλαγή για τη ρύθμιση μιας σύνδεσης κλήσης WhatsApp.

Αλλά στην έκδοση 2.24.12.5 του WhatsApp beta για Android, το WABetaInfo βρήκε μια νέα επιλογή υπενθυμίσεων στη σελίδα δημιουργίας συμβάντος. Υπάρχει επίσης μια εναλλαγή Allow additional guests, που επιτρέπει στους χρήστες να φέρνουν έναν άλλο επισκέπτη στην εκδήλωση. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει προς το παρόν σε όλα τα τηλέφωνα Android που εκτελούν πρόσφατη έκδοση beta του WhatsApp, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ορατότητά της είναι περιορισμένη αυτήν τη στιγμή.

Δείτε ακόμα: Το WhatsApp παρουσιάζει ανανεωμένο σχεδιασμό

Η ρύθμιση υπενθυμίσεων για μια εκδήλωση είναι μια αρκετά βασική δυνατότητα που θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί από την αρχή, αλλά οι χρήστες του WhatsApp θα χαρούν να έρθει τελικά στην εφαρμογή. Οι χρήστες θα έχουν τρεις επιλογές υπενθύμισης — 30 λεπτά πριν, 2 ώρες πριν και 1 ημέρα πριν — με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν έως και δύο επιλογές υπενθύμισης. Θα ήταν ωραίο να υπάρχουν περισσότερες επιλογές υπενθύμισης εδώ, αλλά αυτό πιθανότατα έρχεται σε μια μελλοντική ενημέρωση.

WhatsApp

Η WABetaInfo λέει ότι αυτή η λειτουργία υπενθύμισης συμβάντων στο Community events του WhatsApp είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, εξηγώντας γιατί δεν είναι ακόμη ευρέως ορατή σε όλους τους δοκιμαστές beta. Ωστόσο, δεδομένου του πόσο χρήσιμες είναι οι υπενθυμίσεις συμβάντων, οι προγραμματιστές WhatsApp πιθανότατα δεν θα περιμένουν πολύ πριν το προωθήσουν στη σταθερή έκδοση της εφαρμογής συνομιλίας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Χρήστες αναφέρουν πρόβλημα κατά την αποστολή βίντεο

Ποιες είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για την αύξηση της αποδοτικότητας στη χρήση του WhatsApp;

  • Χρησιμοποιήστε τις Λίστες Μετάδοσης για να στείλετε μηνύματα σε πολλούς παραλήπτες χωρίς να δημιουργήσετε ομαδική συνομιλία.
  • Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα των Αστεριών για να επισημάνετε σημαντικά μηνύματα. Απλώς πατήστε παρατεταμένα σε ένα μήνυμα και επιλέξτε το αστέρι.
  • Χρησιμοποιήστε τις Συντομεύσεις Συνομιλιών για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνές συνομιλίες σας.
  • Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα των Αρχείων για να οργανώσετε τις συνομιλίες σας.
  • Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση για να βρείτε γρήγορα παλαιότερα μηνύματα.
  • Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Web για να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα και να διαχειρίζεστε τις συνομιλίες σας από τον υπολογιστή σας.

Πηγή: androidpolice

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS