ΑρχικήGamingΤα Κρυφά Σημεία και Τα Μυστικά της Pale Heart στο Destiny 2

Τα Κρυφά Σημεία και Τα Μυστικά της Pale Heart στο Destiny 2

Τα Μυστικά του Χάρτη για την Pale Heart, του Final Shape του Destiny 2!

Χθες λάβαμε πολλές πληροφορίες για το The Final Shape, την επερχόμενη επέκταση του Destiny 2, από ένα τρέιλερ CG και μερικά hands-on/eyes-on παιχνίδια από δημοσιογράφους και δημιουργούς. Μια πρώτη ματιά στον χάρτη για τον κύριο προορισμό της επέκτασης του Destiny 2, την Pale Heart.

Δείτε επίσης: Νίκη της Bungie στο Δικαστήριο για τα cheats του Destiny 2

Μπορείτε να δείτε τμήματα του παρακάτω:

  • Υπάρχει ήδη η εντύπωση ότι αυτός θα είναι ένας μικρός χάρτης, επειδή αναδεικνύεται μόνο ένα spawn point, σε αντίθεση με τα δύο στο Neptune του Beyond Light και μια ολόκληρη σειρά από μεγάλες ζώνες όπως το EDZ και το Nessus. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι αυτό μπορεί να μην αφορά το μέγεθος, αλλά τη δομή, δεδομένων των περιελιγμένων ζωνών τύπου τούνελ που βλέπουμε, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για γρήγορα ταξίδια. Επίσης, έχει λογική ότι αυτή είναι μια ζώνη που η Bungie θέλει να εξερευνήσουμε περισσότερο από άλλες, οπότε δεν νομίζω ότι μπορούμε ακόμα να εκτιμήσουμε το μέγεθός της.

Δείτε ακόμα: CD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

  • Τα ονόματα αρκετών τοποθεσιών που είναι κρυπτογραφικά ονομασμένες, και φαντάζομαι ότι έχουν διαφορετικούς ρόλους στην πορεία του campaign όπως και στα The Transgression, The Seclusion, The Blooming, The Refraction
  • Υπάρχουν τρεις Lost Sectors που φαίνονται σε αυτά τα δύο μέρη του χάρτη, δύο βρίσκονται πολύ στα αριστερά σε κάθε πλάνο του χάρτη και μπορεί να τα χάσετε. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα εκτός κάδρου, αλλά τρία φαίνεται να είναι ο σωστός αριθμός συνολικά.
  • Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι είναι αυτά τα μικρά σύμβολα που μοιάζουν με φαντασματάκια γύρω από τον χάρτη. Ίσως τουλάχιστον ήταν συλλεκτικά αντικείμενα, δεδομένου ότι αυτά συνήθως είναι κρυμμένα, όχι ξεκάθαρα σημειωμένα. Το σύμβολο ταιριάζει επίσης με ένα πολύ μεγάλο σύμβολο στην κορυφή του χάρτη, που υποδεικνύει κάποιο είδος αποστολής ή δραστηριότητας.
  • Έχουμε επίσης ακόμα “golden chests” στον χάρτη, μια έννοια που δεν είναι σχετική εδώ και αρκετό καιρό, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει σε όλους τους προορισμούς για κάποιο λόγο. Θα μπορούσαν να ήταν δωρεάν όπλα προορισμού.
  • Στο πλαίσιο του χάρτη, το Episode: Echoes: Act 1 είναι ήδη ενεργό, υποδεικνύοντας ότι μερικά από τα σύμβολα στον χάρτη μπορεί να είναι από αυτό το περιεχόμενο, αν και δεν φαίνεται το μικρό σύμβολο του crying little Vex εκεί. Το πρώτο επεισόδιο υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα μετά το The Final Shape.

Δείτε επίσης: Η Sela πρωταγωνιστεί στη 32η Σεζόν του Star Trek Online

  • Υπάρχει κάτι σαν αεροδρόμιο στον χάρτη για κάποιο λόγο, μια σειρά από επικαλυπτόμενα αεροπλάνα στα βορειοανατολικά. Ναι, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι τα νεκρά αεροπλάνα του Cosmodrome, αλλά αυτά είναι σε κομμάτια και αυτά, για οποιονδήποτε λόγο, φαίνονται όλα πλήρως άθικτα. Ένα είναι κάπως στο πλάι του; Τέλος πάντων, είναι σίγουρα η πιο περίεργη διαμόρφωση που μπορώ να δω στον χάρτη αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμα: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

  • Το The Blooming φαίνεται πολύ σαν τη κεντρική ζώνη και είμαι σίγουρος ότι περιέχει το Tree of Silver Wings στη μέση, μαζί με το τμήμα Io “εδώ είναι που προσγειώθηκε ο Ταξιδιώτης” που ήταν στον ουρανό του χάρτη μέχρι να φτάσουμε στο δέντρο.
  • Βάσει του πώς είναι διαμορφωμένος ο χάρτης, η εικασία μου είναι ότι έχουμε το “όμορφο” μέρος του χάρτη, τα όμορφα κομμάτια του Traveler, στην αριστερή πλευρά, και όσο πηγαίνετε πιο δεξιά, φτάνετε στα άσχημα, διεφθαρμένα μέρη του Witness όπως το The Transgression, και δεν είναι σαφές αν αυτό είναι ακόμη και η τελευταία ζώνη πηγαίνοντας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πηγή: forbes

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS