ΑρχικήinetΗ Νέα Υόρκη αποκτά το μεγαλύτερο έργο αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών

Η Νέα Υόρκη αποκτά το μεγαλύτερο έργο αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών

Η μεγαλύτερη μονάδα αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών στη Νέα Υόρκη θα αντικαταστήσει μια μονάδα φυσικού αερίου το 2025.

αποθήκευση ενέργειας

Η εταιρεία ανάπτυξης αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών κλίμακας Utility, Elevate Renewables, σε συνεργασία με την ArcLight Capital Partners, θα εγκαταστήσουν μια μονάδα αποθήκευσης μπαταριών 15 MW/60 MWh στο Arthur Kill Power Station στην περιοχή του Staten Island (εικόνα παραπάνω). Η Elevate είναι μια πλήρως θυγατρική εταιρεία ενός αμοιβαίου κεφαλαίου που διαχειρίζεται η ArcLight.

Διαβάστε επίσης: BYD: Παρουσιάζει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με τεράστια αυτονομία

Η αποθήκευση μπαταριών, η οποία θα αντικαταστήσει τη μονάδα αιχμής NRG Arthur Kill GT1 των 20 MW που θα αποσυρθεί το 2025, θα αποθηκεύει ενέργεια κατά τις ώρες μη αιχμής και θα την αποδίδει κατά τις περιόδους αυξημένης ζήτησης. Αυτό θα συμβάλλει στη διατήρηση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του δικτύου.

«Το έργο επανακατασκευής του Arthur Kill θα εγκαταστήσει την πιο σύγχρονη τεχνολογία αποθήκευσης ενέργειας στον χώρο ενός πρώην σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Το έργο αυτό αναδεικνύει την τεχνογνωσία της Elevate στις μπαταρίες, τον σημαντικό αναπτυξιακό της αγωγό και την ικανότητά της να συμβάλει στην υλοποίηση της στρατηγικής υποδομής αποθήκευσης ενέργειας. Στόχος είναι η επίτευξη του φιλόδοξου στόχου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για αποθήκευση 6 GW ενέργειας μέχρι το 2030», δήλωσε ο Eric Cherniss, επικεφαλής ανάπτυξης στην Elevate Renewables.

αποθήκευση ενέργειας

Δείτε περισσότερα: Gogoro: Πώς δημιουργεί ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον με το δίκτυο φόρτισης EV οχημάτων;

Όταν ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη εγκατάσταση αποθήκευσης μπαταριών στη Νέα Υόρκη, θα έχει την ικανότητα να τροφοδοτεί πάνω από 10.000 νοικοκυριά σε περιόδους αιχμής. Επιπλέον, θα είναι η πρώτη υπάρχουσα εγκατάσταση ισχύος στην περιοχή που θα επαναχρησιμοποιηθεί για αποθήκευση μπαταριών.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS