ΑρχικήGamingDiscord: Εστιάζει Ξανά Στους Gamers με τον Νέο Σχεδιασμό του

Discord: Εστιάζει Ξανά Στους Gamers με τον Νέο Σχεδιασμό του

discord σχεδιασμός

Το Discord επιστρέφει την προσοχή στα παιχνίδια με ένα νέο σχεδιασμό!

Μετά τη μάταια προσπάθεια του προς το να γίνει ένα all-purpose messaging app, το Discord θέλει να στρέψει ξανά την προσοχή του στα παιχνίδια και το gaming culture.

Δείτε επίσης: Sony: Υποβάλλει αίτηση για πιστοποίηση αντάπτορα υπολογιστή PlayStation VR2

Το Discord θέλει να καθοδηγήσει την εφαρμογή του πίσω στα παιχνίδια, και κυκλοφορεί έναν ανα-σχεδιασμό εφαρμογής για να βοηθήσει σε αυτό. Το νέο σχέδιο περιλαμβάνει αναδιαμορφωμένα μηνύματα ομάδας, φωνητικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και άλλα.

Σε ένα μήνυμα προς τους χρήστες, ο CEO του Discord, Jason Citron, λέει ότι η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται να μετατοπίσει την εστία της από το “γενικά να είναι μια εφαρμογή κεντρικής συνομιλίας στην κοινότητα” σε μια υπηρεσία που “βοηθά τους ανθρώπους να εμβαθύνουν τις φιλίες τους γύρω από παιχνίδια και κοινά ενδιαφέροντα.” Η εταιρεία τώρα θέλει να κάνει πιο εύκολο το να συνδεθείτε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το παιχνίδι.

Δείτε ακόμα: YouTube Playables: Κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες

Φέτος, το Discord θα πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές στην εφαρμογή που θα επιτρέψουν στους χρήστες να φτάσουν στις συνομιλίες τους πιο γρήγορα, καθώς και να βελτιώσει την αξιοπιστία της τεχνολογίας φωνής, βίντεο και ροής του. Η εταιρεία επίσης σχεδιάζει να φέρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Discord σε μια ευρύτερη γκάμα συσκευών.

discord σχεδιασμός

Με το να δίνει ξανά την προσοχή του στα παιχνίδια, το Discord ανατρέπει το σχέδιο που είχε θέσει σε εφαρμογή το 2020. Καθώς η πανδημία του covid αύξησε την ανάγκη για πλατφόρμες μηνυμάτων όπως το Discord, η εταιρεία ήθελε να γίνει μια πιο γενική εφαρμογή συνομιλίας που θα επέτρεπε στους χρήστες να “περνάνε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους, είτε συναντώντας, μαθαίνοντας κάτι, είτε μοιραζόμενοι ιδέες“.

Δείτε ακόμα: Apple: Το iOS 17.5 δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Το Discord απέλυσε το 17% του προσωπικού του μετά από την ταχεία αύξηση του αριθμού του. Ο Citron ήταν επίσης ένας από τους πέντε διευθύνοντες συμβούλους που κατέθεσαν μπροστά στη Γερουσία των ΗΠΑ για την ασφάλεια των παιδιών. Οι νομοθέτες επί του παρόντος προωθούν νομοθεσία όπως το Νόμο για την Ασφάλεια των Παιδιών στο Διαδίκτυο, ο οποίος θα απαιτούσε από πλατφόρμες όπως το Discord να εφαρμόσουν μέτρα για την προστασία των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Decoder τον Απρίλιο, ο Citron έδωσε υπονοούμενα για την επαναφορά της προσοχής της εταιρείας προς τα παιχνίδια. “Προχωρώντας, είμαστε πολύ εστιασμένοι στα παιχνίδια ως τη βασική χρήση μας – ομαδική συνομιλία γύρω από τα παιχνίδια,” είπε τότε ο Citron, προσθέτοντας ότι το 95% των χρηστών του παίζουν παιχνίδια.

Πηγή: theverge

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS