ΑρχικήinetΗ Google θέλει να μετονομάσει το Discover για ακόμα μια φορά

Η Google θέλει να μετονομάσει το Discover για ακόμα μια φορά

Η καρτέλα Discover της Google έχει υποστεί αρκετές αλλαγές ονόματος, διατηρώντας πάντα την ίδια λειτουργικότητα. Και τώρα φαίνεται ότι θα αποκτήσει ένα ακόμη νέο όνομα. Κάποτε ήταν το Google Now, το Google Feed και τώρα είναι το Google Discover. Φαίνεται όμως ότι δε θα είναι για πολύ ακόμα, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να το αλλάξει για ακόμα μια φορά.

Δείτε επίσης: Η Google εργάζεται σε δύο πολύ χρήσιμες λειτουργίες Find My Device

Google Discover

Ο tipster της Google AssembleDebug βρήκε τις πληροφορίες σχετικά με το νέο όνομα της ροής ειδήσεων. Το νέο όνομα του Google Discover φέρεται να είναι απλώς “Home“. Ως συνήθως, η λειτουργικότητα παραμένει η ίδια – πατάτε πάνω της για να δείτε τα τελευταία νέα.

Επίσης μία ακόμα καρτέλα φαίνεται να είναι στα σκαριά για την εφαρμογή Google, η οποία θα εστιάζεται στην αναζήτηση. Η νέα καρτέλα φέρεται να ονομάζεται “Αναζήτηση” και θα εμφανίζει προκαθορισμένους όρους αναζήτησης. Προς το παρόν, δεν είναι ακριβώς σαφές ποιος θα είναι ο σκοπός του. Θα μπορούσε να δημιουργςί προτάσεις αναζήτησης με βάση αυτό που η Google πιστεύει ότι είναι σχετικό περιεχόμενο για εσάς, αλλά όλα αυτά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Δείτε ακόμα: Η Google επιτρέπει να μοιράζεστε κωδικούς πρόσβασης με μέλη της οικογένειας

Όλες αυτές οι αλλαγές ονομάτων του Google Discover θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση σε κάποιους. Ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες τις έχουν πια συνηθίσει. Φυσικά στους πιο πολλούς ανθρώπους, αρέσει η αίσθηση της σταθερότητας και της ρουτίνας και ίσως κουραστούν από τις συχνές αλλαγές του ονόματος μιας εφαρμογής (ή μιας καρτέλας).

Δείτε επίσης: Το «AI Overviews» της Google δίνει ψευδείς και επικίνδυνες απαντήσεις

Τι είναι το Google Discover;

Το Google Discover είναι μια λειτουργία της Google που προσφέρει στους χρήστες προσωποποιημένο περιεχόμενο βασισμένο στα ενδιαφέροντά τους. Αντί να χρειάζεται να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις, οι χρήστες μπορούν να δουν άρθρα, βίντεο και άλλες μορφές περιεχομένου που τους ενδιαφέρουν απευθείας στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Google. Το Google Discover χρησιμοποιεί τεχνολογίες μηχανικής εκμάθησης και τεχνητής νοημοσύνης για να κατανοήσει τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Με βάση την ιστορική τους δραστηριότητα, τις αναζητήσεις, τις τοποθεσίες που έχουν επισκεφθεί και άλλες παραμέτρους, δημιουργεί μια εξατομικευμένη ροή περιεχομένου. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Google Discover είναι η δυνατότητα να παρέχει περιεχόμενο που οι χρήστες μπορεί να μην είχαν σκεφτεί να αναζητήσουν, αλλά που είναι πιθανό να τους ενδιαφέρει. Αυτό το καθιστά ένα ισχυρό εργαλείο για την ανακάλυψη νέων πληροφοριών και την ενημέρωση για θέματα που είναι σημαντικά για τον κάθε χρήστη.Το Google Discover είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS, και μπορεί να προσαρμοστεί από τους χρήστες.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS