ΑρχικήGamingSilent Hill 2 Remake: Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου με Νέο Gameplay

Silent Hill 2 Remake: Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου με Νέο Gameplay

Silent Hill 2 remake

Το Silent Hill 2 Remake Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου και στο Playstation Blog δίνεται νέο Υλικό και Πληροφορίες για το Gameplay του.

Οι φαν του Silent Hill 2 έχουν λόγο να χαίρονται καθώς ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Μετά την αρχική ανακοίνωση το 2022, οι προγραμματιστές εργάστηκαν με ζήλο για να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες των φαν παγκοσμίως. Μετά από αρκετό χρόνο και ένα first look trailer που κυκλοφόρησε τον χειμώνα, είναι βέβαιοι ότι θα παραδώσουν ένα remake που σέβεται το αρχικό παιχνίδι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 8 Οκτωβρίου και η έναρξη των προ-παραγγελιών συνοδεύεται από την κυκλοφορία νέου gameplay υλικού και ενός trailer..

Δείτε επίσης: CD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

Το 13λεπτο βίντεο παρουσιάζει την εξερεύνηση στην πόλη και το νοσοκομείο, δίνοντας στους παίκτες μια εικόνα του πώς θα είναι το πραγματικό gameplay. Επιπλέον, ένα νέο trailer, που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του PlayStation, περιλαμβάνει σκηνές με την Angela και το Otherworld.

Ο δημιουργικός διευθυντής της Bloober Team, Mateusz Lenart, παρείχε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay και την αφήγηση για το remake του Silent Hill 2.

Δείτε ακόμα: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

Τι να Περιμένετε από τo Remake του Silent Hill 2

Το αρχικό Silent Hill 2 πυροδότησε τη φαντασία, και το remake στοχεύει να αναζωπυρώσει αυτή τη φλόγα χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Το remake διατηρεί την συναρπαστική και πολύ-επίπεδη αφήγηση του αρχικού, αν και κάποιες ρυθμίσεις των γεγονότων μπορεί να αλλάξουν διατηρώντας την επίδρασή τους στην ιστορία. Ακόμα και με την εισαγωγή νέων τοποθεσιών, οι αναφορές στο αρχικό παιχνίδι είναι πολλές, διασφαλίζοντας ότι οι παλιοί παίκτες θα αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

Δείτε επίσης: Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Οι κεντρικοί χαρακτήρες, James και Maria, βρίσκονται στο επίκεντρο του remake. Οι συναισθηματικές τους πορείες έχουν διατηρηθεί και ενισχυθεί με τη χρήση τεχνολογίας motion capture, επιτρέποντας περισσότερες τεχνικές “show, don’t tell”. Κάποιοι διάλογοι έχουν ελαφρώς αλλάξει για να προσθέσουν επιπλέον λεπτότητα στις δυναμικές των χαρακτήρων. Ένας νέος καστ φωνητικών ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Luke Roberts και Salóme Gunnarsdóttir ως James και Maria αντίστοιχα, φέρνει φρέσκες ερμηνείες με σεβασμό στους αρχικούς χαρακτήρες.

Κάμερα και Μάχη

Το Silent Hill 2 remake διαθέτει κάμερα πάνω από τον ώμο για μεγαλύτερο immersion στο gameplay διατηρώντας το διάχυτο συναίσθημα τρόμου που χαρακτηρίζει το αρχικό. Οι παίκτες θα εξακολουθήσουν να βιώνουν τον φόβο εξερεύνησης στην ομίχλη, όπου η περιορισμένη ορατότητα κρύβει τέρατα που παραμονεύουν. Το ραδιόφωνο του James δημιουργεί ένταση και παρέχει ηχητικές ενδείξεις στους παίκτες.

Silent Hill 2 remake

Δείτε ακόμα: Η Sela πρωταγωνιστεί στη 32η Σεζόν του Star Trek Online

Η μάχη έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μεγαλύτερη ποικιλία προσεγγίσεων. Παρόλο που ο James παραμένει ένας άπειρος καθημερινός άνθρωπος, το οπλοστάσιό του έχει διευρυνθεί, απαιτώντας από τους παίκτες να χρησιμοποιούν συνετές τακτικές και να είναι προσεκτικοί με το περιβάλλον τους. Το remake εισάγει πιο διακριτικές και απρόβλεπτες συμπεριφορές εχθρών, κάνοντας τις συναντήσεις με αντιπάλους όπως η Nurse και το Mannequin πιο προκλητικές.

Silent Hill 2 remake

Γρίφοι

Οι γρίφοι στο remake έχουν ελαφρώς τροποποιηθεί για να παρουσιάσουν νέες στροφές στα αρχικά σχέδια, διατηρώντας την ανατριχιαστική τους σύνδεση με το συνολικό θέμα και την αφήγηση. Αυτή η προσέγγιση στοχεύει να εκπλήξει τους παίκτες με ανατροπές και απροσδόκητες λύσεις, τιμώντας την εφευρετικότητα του αρχικού παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Το παιχνίδι VR “Demeo” τώρα διαθέσιμο για το Apple Vision Pro

Silent Hill 2 remake

Λεπτομέρειες Silent Hill 2 Remake Standard Edition και Deluxe Edition

Η Deluxe Edition περιλαμβάνει διάφορα DLCs όπως ένα ψηφιακό artbook, ένα ψηφιακό soundtrack με κομμάτια του Akira Yamaoka και μια μάσκα Pyramid Head φτιαγμένη από κουτί πίτσας. Οι προ-παραγγελίες για τις Standard και Deluxe Editions περιλαμβάνουν μάσκες Mira the Dog και Robbie the Rabbit (αποκλειστικά για PlayStation 5) ως μπόνους προ-παραγγελίας. Οι προ-παραγγελίες της Deluxe Edition περιλαμβάνουν επίσης 48ωρη πρόωρη πρόσβαση. Όλα στο PlayStation Store.

Δείτε ακόμα: Νίκη της Bungie στο Δικαστήριο για τα cheats του Destiny 2

Περισσότερες πληροφορίες για το Silent Hill 2 θα αποκαλυφθούν καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας. Άλλοι τίτλοι, όπως Silent Hill: Townfall και Silent Hill 2f, βρίσκονται επίσης σε ανάπτυξη, με ενημερώσεις να ακολουθούν εν καιρώ.

Πηγή: blog.playstation.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS