ΑρχικήUpdates6079: Στοχεύει στην αποκέντρωση των υπηρεσιών AI με τη βοήθεια του esports...

6079: Στοχεύει στην αποκέντρωση των υπηρεσιών AI με τη βοήθεια του esports AI Prize Fight

Η ομάδα του AI Layer έχει αναλάβει ένα ενδιαφέρον έργο με την ονομασία 6079, το οποίο αναφέρεται στον Ουίνστον Σμιθ, τον πρωταγωνιστή του προφητικού βιβλίου «1984» του Τζορτζ Όργουελ, το οποίο προειδοποιούσε τους αναγνώστες για τους κινδύνους της ολοκληρωτικής διακυβέρνησης.

6079 AI

Με παρόμοιο τρόπο, το κίνημα «free think» 6079 αντιπροσωπεύει το εγγενές δικαίωμα κάθε ατόμου να σκέφτεται ανεξάρτητα, να αμφισβητεί χωρίς φόβο, και να εξερευνά χωρίς όρια. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η κίνηση λαμβάνει χώρα στο επίκεντρο της τεχνητής νοημοσύνης, του gaming και των τεχνολογιών blockchain.

Διαβάστε επίσης: AI: Είναι ικανό να αντικαταστήσει και τον CEO της εργασίας σας;

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη προωθεί τη γεωχωρική νοημοσύνη

Το 6079 επιδιώκει να δημιουργήσει αξιόπιστη και αποκεντρωμένη τεχνητή νοημοσύνη μέσω της τεχνολογίας blockchain, μειώνοντας την εξάρτηση από μεγάλες εταιρείες. Για να προωθήσει αυτό τον στόχο, διοργανώνει το AI Prize Fight, ένα τουρνουά Street Fighter III με AI, ενισχύοντας την ανεξάρτητη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Το τουρνουά AI Prize Fight θα ξεκινήσει τον Ιούνιο με εβδομαδιαίους αγώνες «Friday Fight Night» και θα κορυφωθεί με έναν μεγάλο τελικό. Οι νικητές θα αποκομίσουν βραβεία όπως πόντους εμπειρίας, έναν κόμβο Tier 3 και υπολογιστικά Exabits. Στο τουρνουά συμμετέχουν 32 dojo από τη βιομηχανία AI και τις κοινότητες web3. Το τουρνουά προάγει την ανεξάρτητη και χωρίς άδεια τεχνητή νοημοσύνη και επιδιώκει να εισαγάγει μια νέα κατηγορία AI esports.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα μας αφήσει χωρίς δουλειά

Nodeshifter XP

Το AI Layer αναπτύσσει επίσης ένα σχέδιο για μια gamified εμπειρία με την ονομασία Nodeshifter XP, που ενισχύει την ασφάλεια ενός αποκεντρωμένου δικτύου AI. Αυτό το παιχνίδι εξηγεί τη λειτουργία ενός δικτύου blockchain και τον τρόπο με τον οποίο προστατεύει την κοινωνία. Το πρωτόκολλο Proof of Inference χρησιμοποιείται για την επαλήθευση ότι οι εταιρείες διαθέτουν τις GPU που ισχυρίζονται, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη στο δίκτυο.

Το Πρωτόκολλο 6079 προωθεί την ανοιχτού κώδικα τεχνητή νοημοσύνη, καθιστώντας την προσβάσιμη παγκοσμίως και ενθαρρύνοντας τη διαφάνεια και συνεργασία. Στοχεύοντας σε συνεργασίες, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ασφαλές μέλλον για το Διαδίκτυο με συστήματα ελέγχου και ισορροπίας.

6079 AI

Διαβάστε περισσότερα: Η Alexa αποκτά επι πληρωμή έκδοση με νέες δυνατότητες AI

Προέλευση

Ο Mike Anderson και ο Jesse Bryan ηγούνται του 6079, ενός προγράμματος που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με τη χρήση blockchain και πρωτοκόλλων όπως το MOR20 για “Fair Launch” και το Proof of Inference για ιδιωτική AI. Το 6079 θα λειτουργεί ως επίπεδο επαλήθευσης για δίκτυα GPU και AI εφαρμογές, προωθώντας τη συμμετοχή της κοινότητας για την ασφάλεια του δικτύου. Ο στόχος τους είναι η τεχνητή νοημοσύνη να γίνει δημόσιο αγαθό, παρόμοιο με την ηλεκτρική ενέργεια.

Πηγή: venturebeat

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS