ΑρχικήGamingΤο Astro Bot Κυκλοφορεί στο PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου

Το Astro Bot Κυκλοφορεί στο PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου

Astro Bot

Η Team Asobi, αποκάλυψε το νέο της παιχνίδι Astro Bot που έρχεται στο PlayStation 5 και το πρώτο Trailer του Νέου Παιχνιδιού. Συμμετάσχετε σε μια διαστημική περιπέτεια και βιώστε την επιστροφή του Astro με Νέες Περιπέτειες και Φίλους από το PlayStation Universe.

Δείτε επίσης: Η Sela πρωταγωνιστεί στη 32η Σεζόν του Star Trek Online

Ένα βίντεο αξίζει όσο χίλιες λέξεις, οπότε παρακαλώ δείτε το πρώτο trailer για να δείτε το παιχνίδι σε δράση.

Από την εμφάνισή του κατά την κυκλοφορία του PlayStation 5, ο Astro έχει εισάγει πολλούς παίκτες στη μαγεία του PlayStation. Η Team Ashobi έλαβε ένα σωρό συγκινητικά σχόλια για το πόσο διασκεδαστικό ήταν το παιχνίδι, πώς χρησιμοποίησε με διασκεδαστικούς τρόπους το ασύρματο χειριστήριο DualSense και πώς απέτισε φόρο τιμής στα 25 χρόνια ιστορίας του PlayStation.

Δείτε ακόμη: Sony: Υποβάλλει αίτηση για πιστοποίηση αντάπτορα υπολογιστή PlayStation VR2

Άκουσαν τα σχόλιά των παικτών και τώρα μέσα από αυτά, ο Astro επιστρέφει σε μια υπερμεγέθη διαστημική περιπέτεια, την μεγαλύτερή του μέχρι σήμερα.

Astro Bot
Αυτή η εικόνα δείχνει τον Astro να ιππεύει το Dual Speeder πάνω από τα σύννεφα. Ένα κοπάδι ροζ φλαμίνγκο πετάει γύρω του.

«Σε αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι, θα εξερευνήσετε 6 γαλαξίες και πάνω από 80 επίπεδα αναζητώντας το διασκορπισμένο πλήρωμα του Astro. Κρατηθείτε σφιχτά στο Dual Speeder και καταδυθείτε σε κάθε μοναδικό πλανήτη, από καταπράσινα δάση, αμμώδεις παραλίες, καυτά ηφαίστεια έως πιο εκπληκτικές τοποθεσίες όπως μια γιγαντιαία κλεψύδρα ή το θόλο ενός δέντρου που τραγουδά!»

Δείτε επίσης: CD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

Για να λάβει βοήθεια στην αποστολή του, ο Astro μπορεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 15 νέες ικανότητες που προσφέρουν μοναδικά στυλ παιχνιδιού. Όπως θα περιμένατε από ένα παιχνίδι Astro, αυτές εκμεταλλεύονται πλήρως το χειριστήριο DualSense, την απτική ανάδραση και τα προσαρμοστικά κουμπιά ώστε να νιώθετε κάθε μικρό βήμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μεταξύ των πολλών νέων δυνάμεων, θα βρείτε το Barkster, τον Bulldog Booster που σας επιτρέπει να κάνετε air-dash και να συντρίψετε εχθρούς, μέταλλο και γυαλί, τα Twin-Frog Gloves που προσφέρουν μακροχρόνια γροθιά και την ικανότητα να κουνιέστε και το Giant Sponge που σας επιτρέπει να απορροφάτε νερό από το περιβάλλον για να μεγαλώσετε και να προκαλέσετε τεράστια καταστροφή. Συνδυασμένες με βελτιωμένους ελέγχους του Astro, αυτές οι νέες δυνάμεις ανεβάζουν την εμπειρία πλατφόρμας του Astro σε νέα ύψη, παραμένοντας προσβάσιμες για όλους.

Astro Bot
Αυτή η εικόνα δείχνει έναν Bot που μοιάζει με τον Kratos να κοιτάζει την κάμερα, κρατώντας σφιχτά το Leviathan Axe, που αιωρείται πάνω από έναν κορμό δέντρου.

Η ομάδα αύξησε επίσης τον αριθμό των κακών με πάνω από 70 νέους τύπους, συμπεριλαμβανομένων τεράστιων Bosses στο τέλος κάθε γαλαξία. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη φονική βασίλισσα κόμπρα Lady Venomara που εμφανίζεται στο trailer, περιμένοντας τους παίκτες στο χρυσό της κρησφύγετο. Η ήττα κάθε Boss θα αποκαλύψει ένα υπέροχο μυστικό αλλά η ομάδα δεν θέλει να το χαλάσει, οπότε τα χείλη τους παραμένουν σφραγισμένα.

Δείτε ακόμη: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

Astro Bot
Σε αυτή την εικόνα, φορώντας ένα ζευγάρι πράσινα Twin-Frog Gloves, ο Astro επιτίθεται σε ένα τεράστιο Boss που κατακλύζει την πλειονότητα της οθόνης.

Και για τους γενναίους που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, το παιχνίδι είναι γεμάτο με επίπεδα die-and-retry για να δοκιμάσετε τα αντανακλαστικά σας.

Σε αυτή την εικόνα, με έναν μεταλλικό κόκορα στερεωμένο στην πλάτη του, ο Astro Bot παρατηρεί μια τεράστια μεταλλική κόμπρα, η ουρά της οποίας ελίσσεται στην πλατφόρμα μπροστά του, σηκώνοντας σκόνη. Πίσω από το πράσινο και χρυσό στολισμένο σώμα υψώνεται το κεφάλι του φιδιού.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο, κατά τη διάρκεια αυτής της επικής περιπέτειας, ο Astro θα επανενωθεί με πολλούς φίλους από το σύμπαν του PlayStation. Το trailer δείχνει μόνο λίγους, αλλά η ομάδα διπλασίασε το καστ και ελπίζει να ευχαριστήσει κάθε φαν του PlayStation εκεί έξω. Και ποιος ξέρει, ίσως αυτή τη φορά αυτοί οι χαρακτήρες να παίξουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στη σωτηρία της ημέρας;

Δείτε επίσης: Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Στην Team Asobi, πιστεύουν στη στιγμή προς στιγμή διασκέδαση και χαρά των βιντεοπαιχνιδιών. Και με αυτό το νέο παιχνίδι Astro Bot, επένδυσαν όλη την αγάπη και την τέχνη τους για να φέρουν ένα συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπο των παικτών, καθώς τρέχουν, πηδούν, χτυπούν εχθρούς και βρίσκουν τα πολλά μυστικά και αστεία που έχουν σκορπίσει παντού. Η ομάδα θα περιμένει τους παίκτες στις 6 Σεπτεμβρίου!

Η ομάδα θα επανέλθει σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι καθώς και την έναρξη των προ-παραγγελιών στις 7 Ιουνίου. Μέχρι τότε, οι παίκτες καλούνται να ενεργοποιήσουν το DualSense τους, γιατί η Team Asobi και ο Astro τους παίρνουν σε μια αξέχαστη διαστημική περιπέτεια του PlayStation!

Πηγή: blog.playstation.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS