ΑρχικήinetΗ ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 προκαλεί σφάλματα

Η ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 προκαλεί σφάλματα

Η Microsoft προειδοποίησε τους πελάτες της την Πέμπτη, ότι η ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 για το Μάιο 2024, προκαλεί σφάλματα στη γραμμή εργασιών και δυσλειτουργίες.

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση KB5037853 των Windows 11 διορθώνει ζητήματα του File Explorer

ενημέρωση Windows 11

Η προαιρετική ενημέρωση KB5037853 αυτού του μήνα κυκλοφόρησε την Πέμπτη και διορθώνει πολλά προβλήματα του File Explorer και 32 άλλα ζητήματα.

Σήμερα, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία αυτής της αθροιστικής ενημέρωσης, η εταιρεία πρόσθεσε ένα νέο γνωστό ζήτημα στο έγγραφο υποστήριξης KB5037853 που επιβεβαιώνει ότι οι χρήστες των Windows 11 22H2 και 23H2 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη γραμμή εργασιών.

Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης χθες την προαιρετική αθροιστική ενημέρωση προεπισκόπησης KB5037849 για τα Windows 10 22H2. Αυτή η ενημέρωση επηρεάζεται από τέσσερα γνωστά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο μακροχρόνιων προβλημάτων όπου το Copilot κάνει τα εικονίδια να μεταπηδούν μεταξύ των οθονών και δεν υποστηρίζονται όταν χρησιμοποιείται μια κάθετη γραμμή εργασιών.

Τα άλλα δύο είναι ότι η ανακάλυψη κόμβου Microsoft Connected Cache (MCC) έχει σπάσει όταν χρησιμοποιείται η επιλογή DHCP 235 και οι χρήστες των Windows βλέπουν σφάλματα 0x80070520 όταν προσπαθούν να αλλάξουν τις φωτογραφίες προφίλ των λογαριασμών τους.

Δείτε ακόμα: Τα Windows 11 24H2 έρχονται στο Release Preview Insiders

Τα ζητήματα της γραμμής εργασιών επιδιορθώθηκαν μέσω του Known Issue Rollback

Η Microsoft έχει ήδη αντιμετωπίσει τα σφάλματα της γραμμής εργασιών που προκλήθηκαν από την ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 Μαΐου 2024, χρησιμοποιώντας το Known Issue Rollback (KIR) για την αναίρεση των ελαττωματικών ενημερώσεων που δεν αφορούν την ασφάλεια που παρέχονται μέσω του Windows Update.

σφάλματα

Ενώ η επιδιόρθωση ενδέχεται να διαρκέσει έως και 24 ώρες για να μεταδοθεί αυτόματα σε καταναλωτικές και μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές, οι πελάτες μπορούν να επιταχύνουν την ανάπτυξη επανεκκινώντας τις συσκευές Windows τους.

Για την επίλυση αυτού του γνωστού ζητήματος της ενημέρωσης των Windows 11 στις επηρεαζόμενες συσκευές που διαχειρίζονται τα Windows, οι διαχειριστές πρέπει να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν μια πολιτική ομάδας KIR. Μετά την εγκατάσταση, η Πολιτική ομάδας μπορεί να βρεθεί στην περιοχή Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows 11 22H2 KB5037853 240505_142035 Known Issue Rollback.

Για να αναπτύξετε την επαναφορά γνωστού ζητήματος, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην πολιτική τομέα ή στην πολιτική τοπικού υπολογιστή στον ελεγκτή τομέα σας μέσω του Επεξεργαστή πολιτικής ομάδας. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη έκδοση των Windows που θέλετε να στοχεύσετε.

Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την ανάπτυξη και τη ρύθμιση των πολιτικών ομάδας KIR μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο υποστήριξης της Microsoft.

Δείτε επίσης: Windows 11: Διαφημίσεις στο μενού “Έναρξη” για όλους τους χρήστες

Οι ενημερώσεις στα Windows 11 μπορούν συχνά να παρουσιάσουν στους χρήστες διάφορα ζητήματα που μπορεί να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των συστημάτων τους. Τα συνήθη προβλήματα περιλαμβάνουν το κόλλημα των ενημερώσεων κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, τα μηνύματα σφάλματος που σχετίζονται με συγκεκριμένα αρχεία ενημέρωσης και τις ενημερώσεις που προκαλούν επιβράδυνση του συστήματος ή ασυμβατότητα λογισμικού. Η αντιμετώπιση προβλημάτων αυτών των ζητημάτων συχνά περιλαμβάνει μια σειρά βημάτων, όπως η εκτέλεση του Windows Update Troubleshooter, η εκκαθάριση του φακέλου SoftwareDistribution και η μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων από τον Κατάλογο του Microsoft Update. Επιπλέον, η διασφάλιση ότι το σύστημα έχει αρκετό χώρο στο δίσκο και ότι όλα τα προγράμματα driver είναι ενημερωμένα μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα των ενημερώσεων.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS