ΑρχικήSecurityΠαραβίαση δεδομένων επηρεάζει την Toshiba America

Παραβίαση δεδομένων επηρεάζει την Toshiba America

Η Toshiba America Business Solutions έχει έρθει σε επαφή με πελάτες για να τους ενημερώσει για πιθανή παραβίαση δεδομένων, που μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο ορισμένες προσωπικές πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Η ομάδα hacker 888 παίρνει την ευθύνη για την παραβίαση της Shell

Παραβίαση Toshiba America

Η εταιρεία, μια αμερικανική θυγατρική της Toshiba TEC Corporation, μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες για την επίθεση με τις ρυθμιστικές αρχές. Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και προσφέρει υπηρεσίες παρακολούθησης πιστώσεων σε άτομα που επηρεάζονται.

Η προκαταρκτική έρευνα της Toshiba αποκάλυψε ότι ένας εισβολέας μπορεί να έχει παραβιάσει το περιβάλλον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της και να έχει αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ευαίσθητες αναγνωρίσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων και αριθμών κοινωνικής ασφάλισης. Η παραβίαση επηρέασε πολλά άτομα, ωθώντας την Toshiba America να ειδοποιήσει όσους επηρεάστηκαν από το περιστατικό.

Η εταιρεία προέτρεψε τους πελάτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να εξετάζουν τακτικά τις πιστωτικές τους αναφορές, τις οικονομικές καταστάσεις λογαριασμών και τις καταστάσεις πληρωμών για τυχόν μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα. Κατά τον εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένων χρεώσεων ή δραστηριότητας, οι πελάτες καλούνται να επικοινωνήσουν αμέσως με αυτούς τους παρόχους.

Δείτε ακόμα: Cooler Master: Παραβίαση δεδομένων επηρεάζει 500.000 πελάτες

Η Toshiba America, ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία ή ανησυχία μπορεί να προκληθεί από την παραβίαση και είπε ότι έχουν εφαρμοστεί πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας του περιβάλλοντος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Για να βοηθήσει τα επηρεαζόμενα άτομα να προστατεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, η Toshiba έχει κανονίσει μια δωρεάν διετής συνδρομή στις υπηρεσίες παρακολούθησης ταυτότητας μέσω της Kroll. Η προσφορά συνδρομής περιλαμβάνει τριπλή παρακολούθηση πίστωσης γραφείου, συμβουλευτική για απάτη και αποκατάσταση κλοπής ταυτότητας.

Η επιλογή συμβουλών για απάτη προσφέρει στα άτομα που επηρεάζονται από την παραβίαση της Toshiba America, απεριόριστη πρόσβαση σε έναν ειδικό της Kroll για συμβουλές και βοήθεια για την προστασία της ταυτότητάς τους, την κατανόηση των νομίμων δικαιωμάτων τους και τη διερεύνηση ύποπτης δραστηριότητας.

Η επιλογή αποκατάστασης κλοπής ταυτότητας θα παρείχε στα άτομα τις υπηρεσίες ενός εξουσιοδοτημένου ερευνητή της Kroll που εργάζεται για λογαριασμό του πελάτη, για την επίλυση προβλημάτων εάν πέσουν θύμα κλοπής ταυτότητας. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν στα επηρεαζόμενα άτομα και δεν θα επηρεάζουν αρνητικά τα πιστωτικά τους αποτελέσματα.

Τα άτομα που επηρεάστηκαν ενθαρρύνθηκαν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες καθώς και να επικοινωνήσουν με την Toshiba ή την Kroll για πρόσθετη βοήθεια.

Δείτε επίσης: First American: Παραβίαση δεδομένων επηρεάζει 44.000 άτομα

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν γίνει ένα όλο και πιο κοινό και ανησυχητικό ζήτημα. Μια παραβίαση δεδομένων, όπως αυτή στην Toshiba America, συμβαίνει όταν μη εξουσιοδοτημένα άτομα αποκτούν πρόσβαση σε ευαίσθητα, προστατευμένα ή εμπιστευτικά δεδομένα, με αποτέλεσμα σημαντική οικονομική ζημιά και ζημιά στη φήμη του επηρεαζόμενου οργανισμού. Οι συνέπειες μιας παραβίασης δεδομένων μπορεί να είναι εκτεταμένες, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής ταυτότητας, της οικονομικής απώλειας και των παραβιάσεων προσωπικών πληροφοριών. Οι οργανισμοί πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, να διενεργούν τακτικούς ελέγχους και να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους για τον μετριασμό του κινδύνου παραβιάσεων και την προστασία των δεδομένων τους.

Πηγή: thecyberexpress

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS