ΑρχικήGamingConcord: Πρώτη Ματιά στο Νέο Hero Shooter της PlayStation

Concord: Πρώτη Ματιά στο Νέο Hero Shooter της PlayStation

concord

Η Sony τελικά αποκάλυψε τι ακριβώς είναι το Concord. Θυμίζει το Guardians of the Galaxy συνδυασμένο με έναν παραδοσιακό ανταγωνιστικό shooter. Το PvP FPS είχε πρώτα ανακοινωθεί πριν από ένα χρόνο και θα έρθει στο PlayStation 5 και το PC αργότερα φέτος στις 23 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Η Sela πρωταγωνιστεί στη 32η Σεζόν του Star Trek Online

Πρώτα είδαμε ένα κινηματογραφικό τρέιλερ που δείχνει ένα πλήρωμα “Freegunner” μισθοφόρων να τσακώνονται καθώς τρώνε μεσημεριανό σε ένα διαστημικό εστιατόριο πριν τους επιτεθούν. Μία γυναίκα στην ομάδα χρησιμοποίησε μαγεία ενώ ένα ρομπότ χρησιμοποίησε ένα όπλο κενού και χειροβομβίδες για να εξουδετερώσει τους εχθρούς, υποδηλώνοντας μάχες με βάση τις κλάσεις. Στη συνέχεια, ανασυντάχθηκαν στο πλοίο τους για να σχεδιάσουν την επόμενη αποστολή τους.

Ακολουθεί το τρέιλερ:

Στη συνέχεια, είδαμε gameplay ενός hero-shooter σε γνωστές αρένες 5v5. Το παιχνίδι θα διαθέτει 16 διαφορετικούς Freegunners με διάφορα στυλ παιχνιδιού που συνδυάζουν τον αυτοσχεδιασμό ενός fighting game με την προετοιμασία και τον σχεδιασμό ενός strategy game. Κάποιοι θα έχουν εκρηκτικά μαχαίρια. Άλλοι θα καλούν προστατευτικούς θόλους. Τίποτα στο τρέιλερ δεν έκανε το Concord να ξεχωρίζει απαραίτητα από την πληθώρα άλλων shooters που ανταγωνίζονται σε αυτόν τον χώρο αυτή τη στιγμή, αλλά το αποτέλεσμα θα φανεί στο πώς το παιχνίδι νιώθει όταν παίζεται και προχωρά.

Δείτε ακόμα: CD Projekt: Συχνότερες Κυκλοφορίες Μεγάλων Παιχνιδιών

Το ρόστερ θα αυξάνεται με τον καιρό και η Firewalk υπόσχεται τακτικές δωρεάν ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία για να προσθέσουν νέους χαρακτήρες, χάρτες, modes, κινηματογραφικά βινιέτες και άλλες προσθήκες. Όσο για την μεγαλύτερη ιστορία γύρω από τους Freegunners και την πατρίδα τους στον γαλαξία Concord, το στούντιο δεν αποκαλύπτει ακόμα πολλά. Οι παίκτες θα μάθουν περισσότερα σε εβδομαδιαία βάση καθώς νέες κινηματογραφικές σκηνές θα εμπλουτίζουν τον κόσμο και τη μυθολογία του. Μια beta θα είναι διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι για όσους προ-παραγγείλουν.

Το πρώτο παιχνίδι της Firewalk Studios ανακοινώθηκε στο showcase της Sony τον Μάιο του 2023 με μια σύντομη σκηνή με μερικά burgers που ψήνονταν σε ένα διαστημόπλοιο καθώς ταξίδευε στο διάστημα. Η κάμερα διέσχισε ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή πάνω σε ένα τραπέζι και κάποια ρούχα σε ένα ντουλάπι, με ένα ουράνιο τόξο φωτός να λαμπυρίζει στην βρώμικη μεταλλική επιφάνεια του πλοίου καθώς πετούσε μέσα στο διάστημα. Φαινόταν αμυδρά ρετρο-φουτουριστικό, υποδηλώνοντας μια αισιόδοξη πολύχρωμη αισθητική περισσότερο συγγενική με το Overwatch παρά με το Call of Duty.

Δείτε επίσης: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

concord

Το Concord είναι μια σύγκλιση ανθρώπων,” έγραψε ο διευθυντής του παιχνιδιού Ryan Ellis τότε. ” Είναι η δύναμη των παιχνιδιών να χτίζουν συνδέσεις και να εμπνέουν την κοινωνική διασκέδαση. Η ομάδα της Firewalk οδηγείται από τις συναρπαστικές, απρόβλεπτες στιγμές και τις κοινές εμπειρίες που δημιουργούν τα multiplayer παιχνίδια. Κάθε φορά που συνδέεστε είναι η αρχή μιας νέας περιπέτειας και κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία για μια νέα ιστορία. Αυτά τα ιδανικά ορίζουν το Concord, το μοναδικό του σύμπαν από ζωηρούς κόσμους και το πλούσιο καστ των πολύχρωμων χαρακτήρων του.”

Δείτε ακόμα: Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Η Sony είχε εξαγοράσει την Firewalk μόλις έναν μήνα νωρίτερα, η οποία προηγουμένως ήταν μέρος της ProbablyMonsters, μιας εταιρείας που διοικούνταν από πρώην βετεράνους της Bungie (ο ίδιος ο Ellis ήταν προηγουμένως δημιουργικός διευθυντής στο Destiny, το οποίο τώρα επίσης ανήκει στη Sony). Τότε, η ομάδα που εργαζόταν στο Concord αποτελούνταν από περίπου 150 άτομα, καθιστώντας την μικρότερη από τα στούντιο AAA της Sony αλλά μεγαλύτερη από την Arrowhead, δημιουργό του πρόσφατου multiplayer hit Helldivers 2.

Δείτε επίσης: Το παιχνίδι VR “Demeo” τώρα διαθέσιμο για το Apple Vision Pro

Η καινοτόμος προσέγγιση της Firewalk στην συνδεδεμένη αφήγηση και η δέσμευσή τους στην υψηλής ποιότητας gameplay συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες μας,” είπε ο επικεφαλής των PlayStation Studios Hermen Hulst μετά την εξαγορά. “Πιστεύω ότι οι φαν θα είναι πολύ ευχαριστημένοι όταν δουν τι έχει η Firewalk για αυτούς.

Πηγή: kotaku

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS