ΑρχικήGamingNetflix: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το Minecraft

Netflix: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το Minecraft

Το Netflix εργάζεται για την κυκλοφορία μιας σειράς κινουμένων σχεδίων (animated series), η οποία είναι εμπνευσμένη από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Minecraft. Αυτή η νέα σειρά θα μυήσει τους θεατές σε νέες ιστορίες και χαρακτήρες μέσα στο αγαπημένο σύμπαν του παιχνιδιού. Προς το παρόν, δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά το Netflix εγγυάται μια πρωτότυπη ιστορία με νέα πρόσωπα.

Netflix Minecraft σειρά

Η σειρά θα χρησιμοποιεί CG animation και βρίσκεται στα χέρια του WildBrain, ενός καναδικού στούντιο που είναι γνωστό για τη δουλειά του σε δημοφιλείς σειρές του Netflix όπως το “Sonic Prime” και το “Carmen Sandiego”.

Δείτε επίσης: Netflix: Πλήρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο $ μέσω του bug bounty

Η ανακοίνωση αυτής της σειράς κινουμένων σχεδίων έχει προκαλέσει πολύ ενθουσιασμό στην κοινότητα του Minecraft. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία και κάνουν εικασίες για τις περιπέτειες και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες. Ο συνδυασμός του κόσμου του Minecraft και της τεχνογνωσίας του Netflix στην αφήγηση ιστοριών αναμένεται να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία θέασης για όλες τις ηλικίες.

Η τεράστια βάση θαυμαστών του Minecraft αποτελεί μια κερδοφόρα ευκαιρία για το Netflix. Το Minecraft έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μια αφοσιωμένη κοινότητα παικτών που είναι παθιασμένοι με το παιχνίδι. Δημιουργώντας μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο Minecraft, το Netflix μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την υπάρχουσα βάση θαυμαστών και να προσελκύσει νέους θεατές στην πλατφόρμα του.

Δείτε επίσης: Το πακέτο Apple TV+, Netflix και Peacock με μειωμένη τιμή

Επιπλέον, η Mojang, η σουηδική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι, συνεργάζεται με τη Warner Bros και τη Legendary για μια ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου του επόμενου έτους.

Το λαμπερό καστ θα περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως ο Jack Black και ο Jason Momoa. Οι ειδήσεις για τη σειρά και την ταινία ​​συμπίπτουν με τη 15η επέτειο του Minecraft, καθώς το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011. Δεκαπέντε χρόνια μετά, παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές με πάνω από 140 εκατομμύρια μηνιαίους παίκτες παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: Οι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Netflix: Σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το Minecraft

Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση Tricky Trials για το Minecraft θα κυκλοφορήσει ως έκδοση 1.21 στις 13 Ιουνίου 2024. Η Mojang ανακοίνωσε επίσημα ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation, Xbox, PC, Nintendo Switch, mobile και άλλων.

Με τη νέα ενημέρωση, θα εισαχθούν πολλά νέα στοιχεία, προκλήσεις, πολύτιμες ανταμοιβές και άλλα. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν δύο νέα mobs, το Breeze και το Bogged, καθώς και να ανακαλύψουν θησαυρούς που μπορούν να ανοίξουν χρησιμοποιώντας trial keys.

Πηγή: me.mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS