ΑρχικήGamingΤέρμα οι ενημερώσεις του Suicide Squad: Kill The Justice League

Τέρμα οι ενημερώσεις του Suicide Squad: Kill The Justice League

Suicide Squad: Kill The Justice League

Το Suicide Squad: Kill The Justice League Θα Έχει Ενημερώσεις Από τους Προγραμματιστές Μόνο για “Μεγάλα Νέα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Το Suicide Squad: Kill the Justice League δεν έχει περάσει καλές στιγμές τους τελευταίους μήνες λόγω της μείωσης των παικτών και της έλλειψης ενημερώσεων.
  • Οι θαυμαστές ήταν ήδη ανήσυχοι, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει τώρα που η Rocksteady επιβεβαίωσε ότι δεν θα κυκλοφορεί πλέον εβδομαδιαίες ενημερώσεις από τους προγραμματιστές.
  • Αυτές οι ενημερώσεις δεν προσέφεραν πολλά, αλλά οι παίκτες πιστεύουν ότι είναι κακό σημάδι το ότι κρατούνται για “μεγάλα νέα”.

Δείτε επίσης: Netflix: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το Minecraft

Η Rocksteady ανακοίνωσε ότι δεν θα μοιράζεται πλέον εβδομαδιαίες ενημερώσεις από τους προγραμματιστές για το Suicide Squad: Kill the Justice League και θα κυκλοφορεί πληροφορίες μόνο όταν υπάρχει “μεγάλη είδηση“.

Οι φαν του σύμπαντος πονάνε όταν ακούνε, ότι είναι το πιο απογοητευτικό παιχνίδι του 2024 μέχρι στιγμής. Κυκλοφόρησε με μικτές κριτικές και έχει αγωνιστεί να κρατήσει το κοινό του ενδιαφερόμενο. Παρ’ όλα αυτά, η Rocksteady εξακολουθούσε να μοιράζεται εβδομαδιαίες ενημερώσεις από τους προγραμματιστές σχετικά με το παιχνίδι από την κυκλοφορία του, ακόμη και αν δεν ήταν όλες καλά δεκτές.

Αυτές οι σταθερές ενημερώσεις έδιναν κάποια ελπίδα ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League ίσως καταφέρει να ανακάμψει στο μέλλον και δεν είναι απαραίτητα καταδικασμένο να συναντήσει ένα ζοφερό μέλλον. Η Rocksteady μόλις επιβεβαίωσε ότι η πιο πρόσφατη εβδομαδιαία ενημέρωση του blog της θα είναι η τελευταία.

Δείτε ακόμα: Monster Hunter Wilds: Νέο Trailer, Gameplay και Πληροφορίες

Το Suicide Squad: Kill The Justice League Δεν Θα Έχει Ενημερώσεις από τους Προγραμματιστές Εκτός Αν Υπάρχει κάποια “Μεγάλη Είδηση”

Suicide Squad: Kill The Justice League

Πριν από λίγες μέρες, η Rocksteady μοιράστηκε μια εβδομαδιαία ενημέρωση για το Suicide Squad: Kill the Justice League που ήταν σαφώς φτωχή σε περιεχόμενο, καθώς απλά κατεύθυνε τους παίκτες προς έναν δημιουργό περιεχομένου που αρέσει στην ομάδα και τους υπενθύμιζε τη διαφορά μεταξύ του Game Mode menu και της οθόνης Nexus.

Δείτε επίσης: Concord: Πρώτη Ματιά στο Νέο Hero Shooter της PlayStation

Αν αυτό δεν έκανε αρκετά σαφές ότι η Rocksteady δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με το εβδομαδιαίο format blog, καθώς απλά δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για συζήτηση, ένα μήνυμα στο τέλος της σελίδας το εξηγεί πολύ καθαρά. Η σημείωση λέει ότι τα blog των προγραμματιστών θα αλλάξουν από εβδομαδιαίες ενημερώσεις σε όποτε η ομάδα έχει “μεγάλα νέα να μοιραστεί σχετικά με μελλοντικό περιεχόμενο“.

Τώρα που και τα δύο Επεισόδια της Σεζόν 1 είναι στα χέρια σας, οι ενημερώσεις των προγραμματιστών μας θα αλλάξουν από εβδομαδιαίες σε να κυκλοφορούν όταν έχουμε μεγάλα νέα να μοιραστούμε σχετικά με μελλοντικό περιεχόμενο. Ελπίζουμε ότι αυτό θα κάνει την κυκλοφορία κάθε νέας ενημέρωσης ένα συναρπαστικό γεγονός, διατηρώντας σας ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν με το παιχνίδι!”

Η Rocksteady λέει ότι το έκανε αυτό για να διασφαλίσει ότι κάθε νέα ενημέρωση είναι ένα “συναρπαστικό γεγονός“, αλλά αυτό δεν έχει γίνει δεκτό καλά από τους παίκτες. Στο subreddit του Suicide Squad, οι θαυμαστές έχουν επισημάνει πόσο φαίνεται ότι η Rocksteady προετοιμάζεται να εγκαταλείψει το πλοίο, με πολλούς να πιστεύουν ότι δεν θα δούμε καν τον Deathstroke και τους άλλους χαρακτήρες να προστίθενται στο παιχνίδι.

Πηγή: thegamer

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS