ΑρχικήinetΤο iOS 18 φέρνει 6 νέες δυνατότητες στο Messages του iPhone

Το iOS 18 φέρνει 6 νέες δυνατότητες στο Messages του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 σε μία εβδομάδα από τώρα και η ενημέρωση φημολογείται ότι περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες για την εφαρμογή Messages του iPhone.

Δείτε επίσης: Το Control Center του iOS 18 θα διαθέτει νέο widget μουσικής

Το iOS 18 πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC στις 10 Ιουνίου και η πρώτη beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα μέλη του Apple Developer Program αμέσως μετά την παρουσίαση. Η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 πιθανότατα θα ακολουθήσει τον Ιούλιο και η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει ευρέως σε όλους τους χρήστες με συμβατό iPhone τον Σεπτέμβριο.

iOS 18 Messages

Παρακάτω, ανακεφαλαιώνουμε τι να περιμένετε από την εφαρμογή Messages στο iOS 18.

Υποστήριξη RCS

Πέρυσι, η Apple ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει το πρότυπο ανταλλαγής μηνυμάτων πολλαπλών πλατφορμών RCS (Rich Communication Services) στην εφαρμογή Messages που ξεκινά “αργότερα” το 2024, επομένως πιθανότατα θα είναι μια λειτουργία που θα περιλαμβάνετε στο iOS 18 με βάση αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Η υποστήριξη RCS θα φέρει πολλές βελτιώσεις στην προεπιλεγμένη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ iPhone και συσκευών Android.

Δείτε ακόμα: Apple: Κάποιες Siri λειτουργίες δεν θα κυκλοφορήσουν στο iOS 18 έως το 2025

Per-Word Effects

Η Apple σχεδιάζει να προσθέσει μια επιλογή εφέ κειμένου ανά λέξη στην εφαρμογή Messages στο iOS 18, σύφωνα με πολλές πηγές που γνωρίζουν το θέμα. Ενώ είναι ήδη δυνατή η αποστολή iMessages με εφέ ολόκληρης της φυσαλίδας ή πλήρους οθόνης, όπως αόρατο μελάνι ή κομφετί, τα εφέ κειμένου θα σας επιτρέψουν να ζωντανέψετε μεμονωμένες λέξεις μέσα σε ένα μήνυμα. Ελπίζουμε ότι η Apple θα προσθέσει επίσης έντονες, πλάγιες και υπογραμμισμένες επιλογές μορφοποίησης, αλλά δεν έχουμε επιβεβαιώσει αυτή τη δυνατότητα.

apple ios 18 ai

Προτεινόμενες απαντήσεις

Το iOS 18 θα προσθέσει προτεινόμενες απαντήσεις που δημιουργούνται από AI στην εφαρμογή Messages, σύμφωνα με το Bloomberg και το AppleInsider. Αυτή η λειτουργία θα αναλύει πρόσφατα μηνύματα σε μια συνομιλία και θα παρείχε μερικές προτεινόμενες απαντήσεις που οι χρήστες θα μπορούσαν να πατήσουν για να στείλουν.

Προσαρμοσμένο Emoji

Μια άλλη φημολογούμενη δυνατότητα που υποστηρίζεται από AI είναι η επιλογή αποστολής προσαρμοσμένων emoji που δημιουργούνται αυτόματα με βάση το πλαίσιο των πρόσφατων μηνυμάτων σας.

Δείτε επίσης: Οι λειτουργίες προσβασιμότητας που έρχονται στο iOS 18

Ανακεφαλαιώσεις μηνυμάτων

Το iOS 18 φημολογείται ότι παρέχει ανακεφαλαιώσεις πληροφοριών που δημιουργούνται από AI από διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων μηνυμάτων που ελήφθησαν στην εφαρμογή Messages.

Νέα Tapback Icons

Τα Tapback Icons (η καρδιά, οι αντίχειρες, οι αντίχειρες προς τα κάτω, το “χαχα” που μπορούν να προστεθούν στα μηνύματα) μπορούν να επανασχεδιαστούν στο iOS 18, δήλωσε ο Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS