ΑρχικήinetΗ Microsoft αποκλείει τους τοπικούς λογαριασμούς στα Windows 11

Η Microsoft αποκλείει τους τοπικούς λογαριασμούς στα Windows 11

Για να μπορέσουν οι χρήστες υπολογιστών να απολαύσουν όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα Windows 11, πρέπει πρώτα να εισάγουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με έναν λογαριασμό Microsoft. Εάν δεν έχετε, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν πριν ξεκινήσετε να ρυθμίζετε την εμπειρία σας.

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 προκαλεί σφάλματα

Windows 11 λογαριασμοί

Ένα συχνά χρησιμοποιούμενο κόλπο για να παρακάμψετε αυτό το μπλοκ είναι ένα μικρό αλλά έξυπνο βήμα. Εισάγοντας μια τυχαία διεύθυνση e-mail και κωδικό πρόσβασης, τα οποία δεν υπάρχουν και προκαλούν αποτυχία σύνδεσης, καταλήγετε απευθείας στη δημιουργία ενός τοπικού λογαριασμού και έτσι μπορείτε να αποφύγετε τη δημιουργία ενός επίσημου λογαριασμού Microsoft στα Windows 11.

Πολλοί χρήστες προτιμούν αυτήν τη μέθοδο, καθώς ένας τοπικός λογαριασμός υπόσχεται περισσότερο έλεγχο στα δικά τους δεδομένα και περισσότερη ιδιωτικότητα. Ωστόσο, χωρίς λογαριασμό Microsoft, χάνονται επίσης ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας λογαριασμού ή ειδικές δυνατότητες για εφαρμογές όπως το Copilot.

Ωστόσο, αυτή η κοινή μέθοδος δεν φαίνεται πλέον να λειτουργεί, καθώς η Microsoft προφανώς έχει επιδιορθώσει αυτό το σφάλμα. Αντί να παραλείψετε τη σύνδεση του λογαριασμού, οδηγείστε σε ένα είδος συνεχούς βρόχου που δεν τελειώνει μέχρι να εισάγετε τη σωστή διεύθυνση email.

Δείτε ακόμα: Η ενημέρωση KB5037853 των Windows 11 διορθώνει ζητήματα του File Explorer

Προηγουμένως, ήταν δυνατή η διακοπή της σύνδεσης στο Διαδίκτυο στη Διαχείριση εργασιών πριν από τη δημιουργία λογαριασμού. Η Microsoft έχει αφαιρέσει από τότε αυτήν την λύση. Ως αποτέλεσμα, πολλά άτομα που χρησιμοποιούσαν προηγουμένως αυτήν τη μέθοδο αναγκάζονται τώρα να εισάγουν μια λειτουργική διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης λογαριασμού Microsoft ή να χρησιμοποιήσουν άλλες μεθόδους.

Υπάρχει μια ακόμα μέθοδος παράκαμψης του κλειδώματος λογαριασμού. Απλώς πρέπει να εισάγετε OOBE\BYPASSNRO στη γραμμή εντολών κατά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 11, η οποία σας επιτρέπει να παραλείψετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και επομένως, τη σύνδεση με έναν λογαριασμό Microsoft.

Ωστόσο, είναι αμφίβολο πόσο καιρό θα παραμείνει διαθέσιμη και αυτή η επιλογή. Φαίνεται ότι η Microsoft στοχεύει να εξαρτήσει τη χρήση των Windows 11 από έναν λογαριασμό Microsoft. Σε συνδυασμό με τις αυξημένες κλήσεις για τους χρήστες των Windows να μεταβούν τελικά στα Windows 11, αυτός φαίνεται να είναι ένας αμφιλεγόμενος συνδυασμός.

Δείτε επίσης: Το νέο Windows 11 Recall είναι ένας εφιάλτης για το απόρρητο

Ο λογαριασμός Microsoft είναι ένας ευέλικτος λογαριασμός με μία μόνο σύνδεση που σας δίνει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Outlook, OneDrive, Office, Xbox και άλλων. Η χρήση ενός λογαριασμού Microsoft απλοποιεί την ψηφιακή σας ζωή συγχρονίζοντας τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και το περιεχόμενό σας σε πολλές συσκευές. Είτε αποθηκεύετε αρχεία στο OneDrive, είτε στέλνετε email μέσω του Outlook είτε συνεργάζεστε σε έγγραφα μέσω του Office 365, ένας λογαριασμός Microsoft προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση και βελτιωμένη άνεση. Παρέχει επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας.

Πηγή: pcworld

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS