ΑρχικήUpdatesNetflix: Σταματά την υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα Apple TV

Netflix: Σταματά την υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα Apple TV

Το Netflix ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη για κάποια παλαιότερα μοντέλα Apple TV. Η δημοφιλής υπηρεσία streaming ενημέρωσε τους συνδρομητές μέσω email και συγκεκριμένα ανέφερε ότι στις 31 Ιουλίου θα σταματήσει να υποστηρίζει το Apple TV (2ης γενιάς) και το Apple TV (3ης γενιάς).

Netflix Apple TV

Το Netflix αποφάσισε να προσχωρήσει σε αυτή την αλλαγή για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Reddit, το μήνυμα που έλαβαν κάποιοι συνδρομητές ανέφερε:

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Apple TV (2ης γενιάς) ή/και Apple TV (3ης γενιάς) με το Netflix. Δυστυχώς, σταματάμε την υποστήριξη για αυτές τις συσκευές στις 31 Ιουλίου 2024. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει, αλλά το κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι διατηρείτε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στο Netflix“.

Δείτε επίσης: Netflix: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το Minecraft

Το Apple TV (2ης γενιάς) κυκλοφόρησε το 2010 με υποστήριξη ανάλυσης 720p. Το Apple TV (3ης γενιάς) ακολούθησε το 2012 με 1080p playback. Και τα δύο αυτά μοντέλα κυκλοφόρησαν πριν από την εμφάνιση του tvOS και του tvOS App Store και έρχονταν με κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Οι χρήστες που διαθέτουν το Apple TV HD ή νεότερο μοντέλο, δεν επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή του Netflix.

Αρκετές άλλες υπηρεσίες έχουν περιορίσει την υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα Apple TV, όπως το YouTube, το CBS All Access, το Crunchyroll και το MLB At Bat.

Δείτε επίσης: Netflix: Πλήρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο $ μέσω του bug bounty

Οι αντιδράσεις των χρηστών στην ανακοίνωση του Netflix είναι ανάμεικτες. Κάποιοι χρήστες εκφράζουν απογοήτευση και δυσαρέσκεια, καθώς θα πρέπει να αντικαταστήσουν τις παλαιότερες συσκευές τους για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Υπάρχουν επίσης χρήστες που εκφράζουν ανησυχία για το κόστος της αντικατάστασης των συσκευών τους, ειδικά σε μια εποχή όπου οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες για πολλούς.

Άλλοι χρήστες κατανοούν την απόφαση της εταιρείας, αναγνωρίζοντας ότι η τεχνολογία εξελίσσεται και ότι οι παλαιότερες συσκευές δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις νέες δυνατότητες και τις βελτιώσεις που προσφέρει η πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα Apple TV 2 ή Apple TV 3, ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμιστείτε!

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS