ΑρχικήinetTwitch: Αύξηση τιμών σε 30 χώρες

Twitch: Αύξηση τιμών σε 30 χώρες

To Twitch ανακοίνωσε αύξηση τιμών από τον επόμενο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες σε πολλές χώρες θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα για να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους streamer.

Twitch Αύξηση τιμών συνδρομές

Συγκεκριμένα, το Twitch αποκάλυψε ότι από τις 11 Ιουλίου, θα ενημερώσει τις τιμές των συνδρομών Tier 1 και gift sub στον Ιστό, για τους τρέχοντες συνδρομητές. Οι τρέχοντες συνδρομητές θα λαμβάνουν τιμές παλαιού τύπου για τις υπάρχουσες συνδρομές τους μέχρι να επιλέξουν να αναβαθμίσουν ή να ακυρώσουν.

Δείτε επίσης: Το Twitch επιτρέπει το φιλτράρισμα και θάμπωμα σεξουαλικού περιεχομένου

Twitch: Αύξηση τιμών σε 30 χώρες

Για τους συνδρομητές που ζουν στην ΕΕ, αν η συνδρομή τους ήταν 3,99 € το μήνα, πιθανότατα θα πρέπει να πληρώνουν 4,99 € το μήνα από τις 11 Ιουλίου. Όσον αφορά τους χρήστες του Twitch στις ΗΠΑ, θα πρέπει να πληρώσουν 5,99 $ ανά μήνα, από 4,99 $ ανά μήνα.

Ευτυχώς, το Twitch λέει ότι δεν αλλάζει την τιμή της συνδρομής Tier 2 και Tier 3 ή των gifted subscriptions. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι αλλαγές τιμών ισχύουν για συνδρομές που αγοράζονται στον ιστό για υπολογιστές ή για κινητά, όχι σε εφαρμογές για κινητά.

Δείτε επίσης: Twitch: Πώς να ακυρώσετε συνδρομές;

To Twitch είναι μια μόνο από τις πολλές υπηρεσίες που έχουν ανακοινώσει αύξηση τιμών τους τελευταίους μήνες. Συνήθως, οι συνδρομητές δεν χαίρονται με τέτοιες ενέργειες. Πολλοί χρήστες εκφράζουν δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς οι αυξήσεις αυτές επηρεάζουν τον προϋπολογισμό τους και την ικανότητά τους να υποστηρίζουν τους αγαπημένους τους δημιουργούς περιεχομένου.

Μερικοί χρήστες αναφέρουν ότι θα αναγκαστούν να μειώσουν τον αριθμό των συνδρομών τους ή ακόμα και να ακυρώσουν τις συνδρομές τους εντελώς. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για τους δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι βασίζονται σε αυτές τις συνδρομές για να διατηρήσουν την οικονομική τους βιωσιμότητα.

Δείτε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε Twitch στο Roku

Άλλοι χρήστες εκφράζουν κατανόηση για την ανάγκη αύξησης των τιμών, αναγνωρίζοντας ότι το κόστος λειτουργίας μιας πλατφόρμας , όπως το Twitch, μπορεί να έχει αυξηθεί. Ωστόσο, ζητούν περισσότερα προνόμια ή βελτιώσεις στην υπηρεσία για να δικαιολογηθούν οι αυξήσεις.

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS