ΑρχικήUpdatesAsana: Φέρνει τη νέα δυνατότητα "AI teammates"

Asana: Φέρνει τη νέα δυνατότητα “AI teammates”

Η Asana είναι γνωστή για την ομώνυμη πλατφόρμα διαχείρισης εργασίας, που βοηθά ομάδες να ορίσουν, να οργανώσουν και να διαχειριστούν τα καθήκοντά τους. Τώρα, όμως, η Asana το πάει ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας τη δυνατότητα «AI teammates» που θα παρέχει συμβουλές και σχέδια για το ποιοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά μια εργασία.

Asana AI teammates

Σε ένα δελτίο τύπου, η Asana λέει ότι το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να χρησιμοποιήσει αποθηκευμένες πληροφορίες σχετικά με τα προηγούμενα projects των ομάδων και τις συνεργασίες μεταξύ των συναδέλφων, για να αναθέσει μια εργασία στα άτομα που έχουν τις κατάλληλες ικανότητες και εμπειρία. Το AI teammates θα μπορεί, επίσης, να αναζητήσει πληροφορίες που λείπουν πριν απαντήσει σε ένα αίτημα και να επικοινωνήσει προληπτικά για να συγκεντρώσει αυτά τα δεδομένα για την ομάδα.

Δείτε επίσης: Ποιες είναι οι εφαρμογές της AI στην κυβερνοασφάλεια;

Ο συνιδρυτής και διευθύνοντας σύμβουλος της Asana, Dustin Moskovitz, είπε σχετικά με το AI teammates: «Μπορούμε να το κάνουμε αυτό καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον επειδή δημιουργήσαμε το Asana στο Work Graph, το οποίο χαρτογραφεί τη σχέση μεταξύ της δουλειάς που κάνει η ομάδα σας, των πληροφοριών σχετικά με αυτήν τη δουλειά και των ανθρώπων που κάνουν τη δουλειά».

Η Asana είπε ότι οι πελάτες δοκιμάζουν ήδη τη νέα δυνατότητα. Για παράδειγμα, ένας ανώνυμος οργανισμός μάρκετινγκ φέρεται να είπε ότι το AI bot συνθέτει προσαρμοσμένο περιεχόμενο μάρκετινγκ, μεταφράζει στοιχεία σε διαφορετικές γλώσσες και τυποποιεί τις ροές εργασίας.

Δείτε επίσης: Android: Πώς να ορίσετε το ChatGPT ως προεπιλεγμένο voice assistant;

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια διεπαφή συνομιλίας για το AI teammate, ώστε οι χρήστες να μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το τρέχον έργο τους.

Οι αντιδράσεις των χρηστών στις νέες δυνατότητες AI της Asana αναμένεται να είναι θετικές. Πολλοί χρήστες εκφράζουν ενθουσιασμό για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία, καθώς πιστεύουν ότι θα βελτιώσει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των ομάδων τους. Υπάρχουν επίσης χρήστες που βλέπουν τις νέες δυνατότητες AI ως ευκαιρία για εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Πιστεύουν ότι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να τους βοηθήσει να μάθουν νέες μεθόδους διαχείρισης έργων και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε iOS και iPadOS;

Από την άλλη μεριά, μπορεί να υπάρξουν και ανησυχίες σχετικά με την ακρίβεια και την αξιοπιστία των προτάσεων που θα παρέχει το Asana AI teammates. Υπάρχουν φόβοι ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει λάθη ή να μην κατανοεί πλήρως τις ανάγκες της ομάδας.

Μερικοί χρήστες μπορεί να ανησυχούν και για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων τους, καθώς η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να απαιτεί πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS