ΑρχικήGiveawayStreet Fighter 6: Εκπλήξεις για το ρόστερ της Season 2!

Street Fighter 6: Εκπλήξεις για το ρόστερ της Season 2!

Street Fighter 6 Season 2

Ο Διευθυντής του Street Fighter 6, Takayuki Nakayama, πιστεύει ότι οι fans θα εκπλαγούν πολύ από το ρόστερ της Season 2.

Ο Akuma κυκλοφόρησε μαζί με την ενημέρωση της Season 2 για το Street Fighter 6 πριν από μερικές εβδομάδες. Περιττό να πούμε ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε για το ρόστερ της Season 2.

Δείτε επίσης: Το remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τους χαρακτήρες DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μετά τους Rashid, A.K.I., Ed και Akuma. Παρόλο που ο Διευθυντής Takayuki Nakayama και η υπόλοιπη ομάδα ανάπτυξης παρέμειναν αρκετά σιωπηλοί για την Season 2, ο Nakayama έχει δώσει στη δημοσιότητα μερικές μικρές πληροφορίες.

Street Fighter 6 Season 2
Latest Release: Akuma

Πρόσφατα, ο Takayuki Nakayama παρακάθισε για μια συνέντευξη με το Famitsu, τον σημαντικό ιαπωνικό εκδοτικό οίκο που κριτικάρει και προβάλλει προεπισκοπήσεις για όλα τα βιντεοπαιχνίδια που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία.

Δείτε ακόμα: Η σειρά “Like a Dragon: Yakuza” ζωντανεύει τα Video Games

Είμαι σίγουρος ότι όταν τους δείτε, θα εκπλαγείτε αρκετά για να πείτε ‘Ε?! Τι κάνεις;!‘” – Takayuki Nakayama

Στο τέλος της συνέντευξης, το Famitsu ρώτησε τον Nakayama πώς ένιωθε μπαίνοντας στο δεύτερο έτος του Street Fighter 6. Φυσικά, το θέμα που απασχολεί όλους αυτή τη στιγμή είναι το ρόστερ της Season 2.

Τέλος, δώστε μου τις σκέψεις σας για τη δεύτερη χρονιά του παιχνιδιού“, δήλωσε το Famitsu.

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να παίζετε όλο αυτό το χρόνο, τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για να παίζονται, οπότε θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού ώστε να διασκεδάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο“, απάντησε ο Nakayama.

Προς το παρόν, θα αποφύγουμε οποιαδήποτε αποκάλυψη σχετικά με τους χαρακτήρες του Έτους 2, αλλά περιμένετε την επίσημη αποκάλυψη“, συνέχισε ο Nakayama.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Nakayama είπε κάτι παρόμοιο πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Game Informer. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Season 2 θα περιλαμβάνει απρόσμενους χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: Ballad Of Antara: Αυτό το Δωρεάν RPG Έχει Κάτι το Ασυνήθιστο

Φυσικά, δεν μπορώ να κάνω ακόμα συγκεκριμένα σχόλια, αλλά πιστεύω ότι θα βρείτε μερικούς απρόσμενους χαρακτήρες“, είχε πει τότε ο Nakayama. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nakayama δεν ήταν καν διατεθειμένος να μιλήσει για τον τρόπο επιλογής των χαρακτήρων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα σχόλια του Nakayama στο Famitsu προχωρούν λίγο παραπέρα σε σύγκριση με αυτά που είπε στο Game Informer. Όχι μόνο αυτοί οι χαρακτήρες θα είναι απρόσμενοι, αλλά φαίνεται επίσης ότι οι αποκαλύψεις τους θα είναι και εκπληκτικές αλλά και μπερδεμένες για τους fans.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα λογότυπα για το Character Pass του Year 2 και το Ultimate Pass του Year 2 διέρρευσαν φαινομενικά, αν και έμοιαζαν αρκετά όμοια με τα λογότυπα Character Pass και Ultimate Pass του Year 1. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτά είναι κρυμμένα μέσα στον κώδικα του Street Fighter 6 υποδηλώνει ότι η Capcom θα μπορούσε να ετοιμάζεται για μια μεγάλη ανακοίνωση σχετικά σύντομα.

Ίσως οι φαν του Street Fighter 6 έχουν να περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Summer Game Fest 2024 αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: eventhubs.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS