ΑρχικήinetΈρχονται τεθωρακισμένα αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck

Έρχονται τεθωρακισμένα αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck

Τεθωρακισμένα αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck, που θα οδηγούνται από αστυνομικούς και ιδιωτικές δυνάμεις ασφαλείας, ενδέχεται σύντομα να κυκλοφορούν στους δρόμους των ΗΠΑ – ένα σενάριο που έχει επανειλημμένα επικυρώσει ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk. Και ενώ οι θαυμαστές του ογκώδους EV είχαν προηγουμένως μιλήσει για παρόμοια έργα, τουλάχιστον μια εταιρεία Tesla με έδρα την Καλιφόρνια διαφημίζει επίσημα πακέτα «προσαρμοσμένων» της Cybertruck για την αστυνομία και άλλους πελάτες «άμεσης ανταπόκρισης».

Δείτε επίσης: Το Tesla Cybertruck Powershare χρεώνεται υπερβολικά

Σε μια ανάρτηση στις 30 Μαΐου στο Cybertruck Owners Club, ο χρήστης και ο χορηγός του ιστότοπου «UP_Frank» ανέβασε ένα σύντομο βίντεο κλιπ που απεικονίζει μια τροποποιημένη, γκρι ματ έκδοση του οχήματος, με μπλε και κόκκινες φωτεινές ράβδους LED που αναβοσβήνουν στην οροφή και στα πλαϊνά του.

αστυνομικά αυτοκίνητα Cybertruck

Παρόλο που το βασικό μοντέλο των 60.990 δολαρίων δεν είναι εξοπλισμένο για αστυνομική εργασία, ο Musk υποστηρίζει ανοιχτά τους αστυνομικούς που περιπολούν στα Cybertrucks – μια πιθανότητα που υπονοήθηκε και πέρυσι από τον στενό φίλο και συνιδρυτή της Oracle, Larry Ellison.

Δείτε ακόμα: Tesla: Ακυρώνει παραδόσεις Cybertruck – Πρόβλημα με το γκάζι;

Με έδρα το Hawthorne της Καλιφόρνια, η Unplugged Performance έχει πουλήσει διάφορα πακέτα τροποποίησης μοντέλων Tesla από το 2013. Τον Απρίλιο ωστόσο, η εταιρεία εισήλθε σε μια νέα αγορά, ξεκινώντας με μια συνεργασία πιλοτικού προγράμματος Anaheim PD για την παροχή πολλαπλών αναβαθμισμένων στα Αστυνομικά αυτοκίνητα Tesla Model Y των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου. Το UP.FIT, εν τω μεταξύ, φαίνεται να είναι ένα νέο εγχείρημα εντός του μεγαλύτερου οργανισμού της Unplugged που διαφημίζεται ως “επιταχυνόμενη ανάπτυξη της επόμενης γενιάς αστυνομικών αυτοκινήτων” που προορίζεται για το “American Hero’s” και που πιθανώς θα περιλαμβάνει τα οχήματα Cybertruck.

Με την τρέχουσα τιμή του τετρακίνητου Cybertruck στα 79.990 $, είναι λογικό ότι το συνδυασμένο κόστος για ένα όχημα και τα νέα χαρακτηριστικά UP.FIT θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει τα 90.000 $. Ενώ ο ιστότοπος της UP.FIT δεν προσφέρει εύρη τιμών, η Unplugged Performance παραθέτει παρόμοια προϊόντα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Δείτε επίσης: Tesla: Βοηθά καρκινοπαθή να λάβει το Cybertruck πιο σύντομα

Είναι μια εμπειρία που οι αστυνομικοί φαίνονται ήδη ενθουσιασμένοι να δοκιμάσουν. Τον Ιανουάριο, ο επίσημος λογαριασμός X για το αστυνομικό τμήμα του Ρόζενμπεργκ του Τέξας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες ενός Cybertruck παρκαρισμένο σε ένα εμπορικό συγκρότημα κοντά σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο.

Πηγή: popsci

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS