ΑρχικήGamingΤι δηλώνει ο Phil Spencer για το φημολογούμενο Xbox Handheld;

Τι δηλώνει ο Phil Spencer για το φημολογούμενο Xbox Handheld;

Το Xbox Games Showcase του 2024 μας προσέφερε μια γεύση σχετικά με τη νέα έκδοση της κονσόλας, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωτικά digital (ψηφιακό) Xbox Series X.

Xbox Handheld

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε τίποτα για το φημολογούμενο φορητό Xbox, για το οποίο πολλοί θαυμαστές ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Octopath Traveler II: Νέα ενημέρωση έκπληξη στο Switch

Στη σκηνή του IGN Live, ο Ryan McCaffrey ρώτησε τον Phil Spencer, σχετικά με τις φήμες ότι το Xbox εργάζεται σε ένα handheld (φορητή συσκευή). Ο Spencer απάντησε: “Το μέλλον του hardware μας είναι πολύ συναρπαστικό. Η δουλειά που κάνει η ομάδα μας είναι εκπληκτική. Σήμερα επικεντρωθήκαμε στα παιχνίδια, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε περισσότερο για την πλατφόρμα και ανυπομονούμε να σας την παρουσιάσουμε.”

Όταν ρωτήθηκε αν μια υποθετική φορητή συσκευή Xbox θα ήταν μια αποκλειστική πλατφόρμα παιχνιδιών που θα μπορούσε να παίξει τοπικά παιχνίδια (όπως το Steam Deck ή το Nintendo Switch) ή μια συσκευή που στηρίζεται στο cloud, ο Spencer είπε: “Νομίζω ότι η δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια τοπικά είναι πραγματικά σημαντική.”

Οι φήμες για μια πιθανή φορητή κονσόλα Xbox κυκλοφορούν εδώ και μήνες, με πολλούς να περιμένουν κάποια ανακοίνωση στη σημερινή έκθεση. Αυτές οι φήμες ενισχύθηκαν από τις διαρροές εγγράφων της Microsoft το περασμένο φθινόπωρο, τα οποία αποκάλυψαν σχέδια για μια φορητή συσκευή Xbox. Ωστόσο, ο Spencer αργότερα δήλωσε ότι αυτά τα σχέδια ήταν πλέον ξεπερασμένα.

Το Xbox υπαινίσσεται την κυκλοφορία νέου hardware στο εγγύς μέλλον, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε έναν πολυετή οδικό χάρτη τον Φεβρουάριο, ο οποίος περιλαμβάνει μια κονσόλα Xbox επόμενης γενιάς. Παρόλο που ούτε ο Spencer ούτε κάποιο άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξή της, ο Spencer προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το τι θα επιθυμούσε από ένα φορητό Xbox σε μια συνέντευξή του στο Polygon τον Μάρτιο.

Ο Spencer απαρίθμησε διάφορα χαρακτηριστικά που θα έκαναν μια φορητή κονσόλα «feel like an Xbox», συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε όλα τα παιχνίδια σας με συσχετισμένα αρχεία αποθήκευσης. «Τι πρέπει να κατασκευάσουμε για να προσελκύσουμε νέους παίκτες;» είπε. «Πώς θα διευκολύνουμε τους ανθρώπους να παίξουν σε στιγμές που δεν μπορούσαν να παίξουν [στο παρελθόν];»

xbox

Δείτε ακόμη: Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Spencer αναφέρθηκε στο πρόσφατο κλείσιμο της εταιρείας ανάπτυξης του Hi-Fi Rush, Tango Gameworks. Για όλες τις πραγματικές ανακοινώσεις που έγιναν στο σημερινό Xbox Showcase, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη συλλογή μας. Και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκλειστικές λεπτομέρειες από τη συνομιλία μας με τον Spencer στο IGN Live.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS