ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Instant Hotspot στο Android;

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Instant Hotspot στο Android;

Η Google ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα σε μια παρουσίαση, ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Instant Hotspot για συσκευές Android.

Instant Hotspot Android Google

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο μιας άλλης συσκευής με ένα μόνο κλικ. Αυτό είναι εφικτό χάρη στη νέα λειτουργία cross-device υπηρεσιών, που θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο Android.

Δείτε επίσης: Brave browser: Σημαντική αύξηση χρηστών το Μάιο του 2024

Το Instant Hotspot απαιτεί από τη συσκευή που μοιράζεται το δίκτυο, καθώς και από όλες τις συσκευές που θα συνδεθούν σε αυτό, να είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό Google. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση των νέων υπηρεσιών μεταξύ συσκευών του Android. Προς το παρόν, αυτή η λειτουργία δεν είναι ενεργή σε καμία συσκευή Android.

Αφού συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google και ενεργοποιήσετε τις cross-device υπηρεσίες, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Google > Όλες οι υπηρεσίες > Συσκευές και Κοινή Χρήση > Cross-device σε όλες τις συσκευές. Κάτω από την επικεφαλίδα “Τι μπορούν να κάνουν οι συσκευές σας”, επιλέξτε Κοινή Χρήση Διαδικτύου. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η Κοινή Χρήση Διαδικτύου και το Instant Hotspot είναι ενεργοποιημένα.

Τέλος, εάν μία από τις συσκευές δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο αλλά βρίσκεται εντός της εμβέλειας μίας άλλης με σύνδεση, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση. Πατώντας στην ειδοποίηση, θα μπορείτε άμεσα να συνδέσετε τη συσκευή-πελάτη σε μια συσκευή-υποδοχής.

Ενώ απαιτείται αρχική διαδικασία εγκατάστασης για όλες τις συσκευές σας, η λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μόλις ρυθμιστεί. Προς το παρόν, πρέπει να φτάνετε στη συσκευή υποδοχής και να ενεργοποιείτε το hotspot κάθε φορά που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Ωστόσο, δεν αντιμετωπίζονται όλες οι συσκευές ισότιμα. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για Android 11 και νεότερες εκδόσεις. Επιπλέον, οι χρήστες της Samsung δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη δυνατότητα. “Εάν έχετε συσκευή Samsung, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto Hotspot”, σημειώνει η σελίδα υποστήριξης.

Instant Hotspot

Διαβάστε περισσότερα: Tips για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου σας

Οι συσκευές Android Go επίσης δεν υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Android Go είναι μια ελαφριά έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, σχεδιασμένη για smartphone χαμηλού κόστους και με περιορισμένους πόρους hardware.

Πηγή: androidheadlines

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS