ΑρχικήUpdatesMicrosoft Flight Simulator: Θα κυκλοφορήσει στο PC VR τον Νοέμβριο

Microsoft Flight Simulator: Θα κυκλοφορήσει στο PC VR τον Νοέμβριο

Το Microsoft Flight Simulator 2024 που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, είναι η επόμενη προσθήκη στην μακροχρόνια σειρά.

Microsoft Flight Simulator

Υπόσχεται έναν «διαφορετικό και λεπτομερή» στόλο αεροσκαφών και μια ευρύτερη γκάμα αεροδρομίων σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Τώρα που περιλαμβάνει εναέρια πυρόσβεση, έρευνα και διάσωση, εμπορικές πτήσεις, πτήσεις φορτίων και πολλά άλλα, το εξετάσαμε από κοντά κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase 2024.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Update 1.9.51 του Starfield φέρνει σημαντικές αλλαγές

Αρχικά, δεν ήταν σαφές αν το Microsoft Flight Simulator 2024 θα υποστήριζε VR για PC, όπως ο προκάτοχός του, το Microsoft Flight Simulator (2020). Η περσινή αποκάλυψη δεν ανέφερε την υποστήριξη headset, δηλώνοντας απλώς ότι θα ήταν ένας “αυτόνομος simulator και η συνέχεια της επόμενης γενιάς”. Ωστόσο, η υποστήριξη VR για PC επιβεβαιώθηκε αργότερα από την Asobo (πίστωση στον VR Flight Sim Guy) κατά τη διάρκεια ενός livestream.

Το Asobo Studio ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη του Flight Sim 2020 θα συνεχιστεί παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης. Τα τρέχοντα αεροσκάφη, τα αεροδρόμια και τα περισσότερα πρόσθετα της αγοράς θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται στο Flight Sim 2024. Έχουμε ήδη δει σημαντικές ενημερώσεις από την αποκάλυψη της συνέχειας.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι το crossover με το Dune, που σας επιτρέπει να πετάξετε το Ornithopter του Οίκου Ατρειδών στο Arrakis.

Δείτε επίσης: Microsoft Flight Simulator 2024: Νέα αεροσκάφη και πολλά ακόμα

Το Microsoft Flight Simulator 2024 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου για PC VR και πλατφόρμες επίπεδης οθόνης.

Πηγή: uploadvr

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS