ΑρχικήUpdatesApple: Το iOS 18 θα σας επιτρέπει να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας

Apple: Το iOS 18 θα σας επιτρέπει να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας

Το iOS 18 θα σας επιτρέπει να ηχογραφείτε κλήσεις, ενώ διασφαλίζει την ενημέρωση όλων σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητάς τους.

iOS 18

Διαβάστε περισσότερα: Apple: Με ποιά Mac είναι συμβατό το νέο λειτουργικό σύστημα macOS Sequoia;

Η αυτόματη καταγραφή των live τηλεφωνικών σας κλήσεων σας θα συμβαίνει μέσω της εφαρμογής Phone (Τηλέφωνο).

Μετά την απάντηση ή την πραγματοποίηση μιας κλήσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όλοι οι χρήστες ενημερώνονται ότι η κλήση καταγράφεται, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια από την αρχή. Καθώς η κλήση καταγράφεται, το iPhone μπορεί επίσης να παρέχει και ένα ατίγραφο της κλήσης.

Οι επερχόμενες λειτουργίες Apple Intelligence θα μπορούν να δημιουργούν μια σύνοψη των βασικών σημείων της κλήσης, επιτρέποντάς σας να βλέπετε άμεσα τι ήταν σημαντικό.

Δείτε ακόμη: Ποια μοντέλα iPhone θα χάσουν τη νέα σημαντική αναβάθμιση;

Τα αντίγραφα των τηλεφωνικών κλήσεων θα είναι διαθέσιμα στις εξής γλώσσες: Αγγλικά (ΗΠΑ, ΗΒ, Αυστραλία, Καναδάς, Ινδία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη), Ισπανικά (ΗΠΑ, Μεξικό, Ισπανία), Γαλλικά (Γαλλία), Γερμανικά (Γερμανία), Ιαπωνικά (Ιαπωνία), Κινεζικά (ηπειρωτική Κίνα, Ταϊβάν), Καντονέζικα (ηπειρωτική Κίνα, Χονγκ Κονγκ) και Πορτογαλικά (Βραζιλία).

Άλλες νέες δυνατότητες της εφαρμογής Phone περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη διεπαφή αναζήτησης για το ιστορικό κλήσεων, αυτόματη συμπλήρωση αριθμού όταν αρχίζετε να πληκτρολογείτε ψηφία και επιλογή για απρόσκοπτη εναλλαγή καρτών SIM.

iOS 18

Δείτε επίσης: Ποια μοντέλα iPhone μπορούν να υποστηρίξουν το iOS 18

Η Apple σχεδιάζει επίσης να προσθέσει τις ίδιες δυνατότητες ήχου και μεταγραφής στην εφαρμογή Notes, επιτρέποντας την εγγραφή ήχου και την άμεση μεταγραφή στο iPhone 12 και νεότερα μοντέλα.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS