ΑρχικήUpdatesTap to Cash: Μεταφέρετε χρήματα αγγίζοντας απλώς τα iPhone μεταξύ τους

Tap to Cash: Μεταφέρετε χρήματα αγγίζοντας απλώς τα iPhone μεταξύ τους

Μεταξύ των πολλών ενημερώσεων του iOS 18 που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της Apple στο WWDC 2024, η εταιρεία αποκάλυψε έναν νέο τρόπο μεταφοράς χρημάτων με το Apple Cash, ονομαζόμενο Tap to Cash.

Tap to Cash

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Tap to Cash επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές απλά αγγίζοντας δύο iPhone μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα: Η Apple εξοπλίζεται με AI με τη νέα δυνατότητα Apple Intelligence

Η λειτουργία θυμίζει το NameDrop, όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν επαφές αγγίζοντας τις συσκευές τους. Το Tap to Cash αποτελεί επέκταση της λειτουργίας Tap to Pay της Apple και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία NFC. Σύμφωνα με την Apple, το Tap to Cash επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων χωρίς την ανάγκη κοινοποίησης προσωπικών στοιχείων, εξασφαλίζοντας την προστασία του απορρήτου.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης ορισμένες ενημερώσεις που θα φέρει το iOS 18 στο Apple Wallet. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εμφάνισης πληροφοριών για κάρτες επιβράβευσης, όπως πόντους και εξαργύρωση δώρων.

Tap to Cash

Διαβάστε επίσης: Apple: Το iOS 18 θα σας επιτρέπει να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας

Τα εισιτήρια για εκδηλώσεις θα ενσωματωθούν ακόμη καλύτερα με την εφαρμογή Wallet, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τους αριθμούς θέσεων συναυλιών, συντομεύσεις για οδηγίες και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS