ΑρχικήUpdatesApple: Η επίσημη εφαρμογή Calculator ήρθε επιτέλους στα iPad!

Apple: Η επίσημη εφαρμογή Calculator ήρθε επιτέλους στα iPad!

Η Apple επιτέλους εισάγει την επίσημη εφαρμογή Calculator στα iPad, ως μέρος του iPadOS 18.

calculator ipad

Στην κεντρική ομιλία του WWDC 2024, ο τεχνολογικός γίγαντας αποκάλυψε μερικά screenshots της επίσημης εφαρμογής Calculator που λειτουργεί σε iPad. Εάν έχετε iPhone και έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή αριθμομηχανής, η διάταξη είναι ίδια, αλλά φυσικά με μεγαλύτερη οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: Tap to Cash: Μεταφέρετε χρήματα αγγίζοντας απλώς τα iPhone μεταξύ τους

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, επειδή τα iPad υποστηρίζουν τη γραφίδα αφής Apple Pencil, το iPadOS 18 θα εισάγει και τη λειτουργία Math Notes. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν μαθηματικά προβλήματα, τα οποία η εφαρμογή θα λύνει αυτόματα.

Το iPad κυκλοφόρησε αρχικά το 2010 και τα τελευταία 14 χρόνια η Apple δεν παρείχε επίσημη εφαρμογή αριθμομηχανής για το tablet της. Μέχρι πρόσφατα, οι χρήστες έπρεπε είτε να χρησιμοποιούν τον web browser είτε να κατεβάζουν εφαρμογές τρίτου μέρους για να κάνουν μαθηματικούς υπολογισμούς στο iPad.

Η εφαρμογή Calculator δεν ήταν η μόνη επίσημη εφαρμογή της Apple που δεν ενσωματώθηκε στα iPad κατά την κυκλοφορία τους. Η επίσημη εφαρμογή Weather επίσης δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι το 2022, όταν η Apple ανακοίνωσε στο WWDC εκείνης της χρονιάς ότι θα αποτελεί μέρος του iPadOS 16.

calculator ipad

Δείτε επίσης: Apple: Το iOS 18 θα σας επιτρέπει να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας

Παρόλο που η Apple δεν έχει εξηγήσει γιατί χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία για να κυκλοφορήσει η επίσημη εφαρμογή Calculator στα iPad, οι κάτοχοι της συσκευής είναι ευγνώμονες.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS