ΑρχικήinetRoaring Kitty: Χάνει εκατομμύρια μετά την πτώση τιμών του GameStop Stock

Roaring Kitty: Χάνει εκατομμύρια μετά την πτώση τιμών του GameStop Stock

Μόλις πριν από έναν μήνα, ο Keith Gill, γνωστός και ως Roaring Kitty, ξεκίνησε να κάνει αναρτήσεις στο X (πρώην Twitter), δίνοντας ελπίδα σε ορισμένους ερασιτέχνες επενδυτές ότι η αξία της μετοχής της GameStop θα εκτοξευόταν ξανά, όπως το 2021.

Roaring Kitty

Την Παρασκευή, ο Gill έκανε μια θριαμβευτική επανεμφάνιση στο YouTube με ένα livestream που διήρκεσε μόνο μία ώρα, καθώς παρακολουθούσε τη συνεχιζόμενη πτώση της τιμής της μετοχής της GameStop. Τη Δευτέρα, ο Gill έδειξε πόσο επηρέασε αυτή η πτώση το stock του.

Διαβάστε σχετικά: Η Northern Minerals αποκαλύπτει παραβίαση δεδομένων

Στο Reddit, ο Gill δημοσιεύει αυτό που υποστηρίζει πως είναι στιγμιότυπα οθόνης του λογαριασμού συναλλαγών του, δείχνοντας κέρδη λίγο πάνω από 380 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα πριν από την παρουσίασή του την Παρασκευή. Ωστόσο, μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου τη Δευτέρα, τα κέρδη του μειώθηκαν στα 31 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά είναι προσωρινά νούμερα και οι τιμές μπορεί να μεταβληθούν οποιαδήποτε στιγμή, αλλά είναι φανερό πως ο Gill θα επιδείξει τα «diamond hands» του και θα διατηρήσει τη μετοχή.

Δεν είναι ακόμη σαφές, τί παιχνίδι παίζει ο Gill. Στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021, έκανε πολύωρα streams, επιδεικνύοντας τις εκτεταμένες γνώσεις του για τις αγορές και τις μηχανορραφίες γύρω από πληθώρα short sells από επενδυτές. Αυτό οδήγησε στο “Mother of All Short Squeezes”, όταν η τιμή της μετοχής του GameStop εκτοξεύτηκε σχεδόν στα $500 ανά μετοχή.

Δείτε επίσης: Οι μέτοχοι της Tesla αποφασίζουν για την αποζημίωση 55 δισ.$ του Elon Musk

Η επιστροφή του Roaring Kitty περιλάμβανε την ανάρτηση memes στον λογαριασμό του στο Twitter, στιγμιότυπα οθόνης του stock μετοχών του στο Reddit και ένα εντυπωσιακό livestream την Παρασκευή. Το stream διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα και αποτελούνταν από μερικά αστεία και αόριστες επιβεβαιώσεις ότι η μετοχή εξακολουθεί να του αρέσει. Όλα αυτά συνέβαιναν ενώ οι τιμές των μετοχών του GameStop συνέχιζαν να πέφτουν.

Πηγή: gizmodo

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS