ΑρχικήUpdatesΤο iCloud αναβαθμίζεται ριζικά στο iOS 18

Το iCloud αναβαθμίζεται ριζικά στο iOS 18

Στο iOS 18, το iPadOS 18 και το macOS Sequoia, η Apple έχει αναβαθμίσει την ενότητα iCloud του Λογαριασμού Apple (πρώην Apple ID) που είναι προσβάσιμη από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

iCloud+ iOS 18

Η επανασχεδιασμένη διεπαφή έχει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες, αλλά η λειτουργία “Saved to ‌iCloud‌” καθιστά πιο σαφή τον τρόπο χρήσης του αποθηκευτικού χώρου.

Δείτε περισσότερα: iOS 18: Προσθέτει Pop-Out Bezel κινούμενα σχέδια όταν πατάτε τα κουμπιά του iPhone

Η αποθήκευση στο iCloud αναβαθμίζει τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τις εφαρμογές, παρέχοντας πιο λεπτομερείς πληροφορίες με μια ματιά. Αντί να αναφέρεται απλώς αν το iCloud είναι ενεργοποιημένο για μια εφαρμογή, πλέον μπορείτε να δείτε πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα Μηνύματα, τον αριθμό των αποθηκευμένων Σημειώσεων, τις Φωτογραφίες στο iCloud και πολλά άλλα.

Πατώντας σε κάθε ενότητα, παρέχονται επιπλέον λεπτομέρειες και εργαλεία για τη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου, πολλά από τα οποία υπήρχαν και στο παρελθόν. Αν και η κύρια διεπαφή δεν εμφανίζει πλέον πού καταναλώνεται ο περισσότερος αποθηκευτικός χώρος ανά αρχείο, με το πάτημα της γραμμής αποθήκευσης εμφανίζεται η πλήρης ανάλυση και η λίστα των εφαρμογών που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Αν εγγραφείτε στο iCloud+, θα παρατηρήσετε ένα νέο εικονίδιο “Subscriber Edition”, το οποίο μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιεί η Apple για το Apple News+. Οι λειτουργίες του iCloud+ μπορούν να αναφερθούν και να διαχειριστούν μέσω της ενότητας iCloud+.

icloud iOS 18

Διαβάστε ακόμη: Η Apple ανακοινώνει το iOS 18 με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Υπάρχει επίσης μια πιο εμφανής διεπαφή προτάσεων “Recommended For You”, που σας προτείνει ενέργειες όπως η διαγραφή ανενεργών αντιγράφων ασφαλείας, η αναβάθμιση σε νέο πρόγραμμα iCloud+ και πολλά άλλα, ενώ προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS