ΑρχικήUpdatesΤα add-ons του Google Meet έρχονται στις συσκευές Android

Τα add-ons του Google Meet έρχονται στις συσκευές Android

πρόσθετα Google Meet

Μετά τη διάθεσή τους σε επιτραπέζιες συσκευές, η Google ανακοίνωσε ότι τα πρόσθετα του Meet επιτέλους έρχονται στα Android smartphone και tablet.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Android μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές τρίτων και πρώτων κατασκευαστών απευθείας μέσα από την εφαρμογή Meet.

Δείτε επίσης: Το iCloud αναβαθμίζεται ριζικά στο iOS 18

Οι χρήστες Android μπορούν να βρουν τα πρόσθετα του Meet στον Πίνακα Δραστηριοτήτων (Activities), μαζί με λειτουργίες όπως δημοσκοπήσεις και ερωτήσεις & απαντήσεις (Q&A). Να έχετε υπόψη ότι τα desktop add-ons που δεν είναι διαθέσιμα στα Smartphones θα κατηγοριοποιούνται ως “Unavailable.”

Δείτε ακόμα: Το Assassin’s Creed Mirage τώρα διαθέσιμο για iPhone και iPad

Η Google ανακοίνωσε ότι η ορατότητα όλων των πρόσθετων ελέγχεται από μια ειδική ρύθμιση, η οποία διαθέτει ξεχωριστούς διακόπτες για την ορατότητα των πρόσθετων της Google και των επιλεγμένων πρόσθετων τρίτων. Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγξουν τη διαμόρφωσή τους μεταβαίνοντας στο Apps / Google Workspace / Settings for Google Meet / Meet video settings.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η ρύθμιση αυτή χειρίζεται τη διαθεσιμότητα των πρόσθετων τόσο για την επιτραπέζια εφαρμογή όσο και για την εφαρμογή Android, πράγμα που σημαίνει ότι ο τρόπος με τον οποίο είναι διαμορφωμένη η ρύθμιση θα καθορίσει ποια είδη πρόσθετων θα βλέπουν οι χρήστες.

Εάν είστε τελικός χρήστης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Ο διαχειριστής σας πρέπει να διαμορφώσει την εμπειρία σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ή δεν μπορεί να έχετε πρόσβαση στα πρόσθετα του Google Meet με την Android συσκευή σας.

Δείτε επίσης: DuckDuckGo: Εισάγει δικό της AI Chat που εστιάζει στην ασφάλεια

Σύμφωνα με την Google, αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί τώρα και θα χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες για να φτάσει σε όλους. Ωστόσο, τα “Scheduled Release domains” δεν θα τη λάβουν μέχρι τις 24-27 Ιουνίου. Ο γίγαντας της αναζήτησης επιβεβαίωσε ότι τα πρόσθετα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες του Google Workspace.

Πηγή: phonearena

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS