ΑρχικήinetΤο YouTube Music ετοιμάζει λειτουργία για να ψηφίζετε υπέρ των playlist

Το YouTube Music ετοιμάζει λειτουργία για να ψηφίζετε υπέρ των playlist

Το YouTube Music φαίνεται να εργάζεται σε μια ωραία μικρή προσθήκη στο σύνολο δυνατοτήτων του. Η εφαρμογή φέρεται να έχει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να ψηφίζουν υπέρ των αγαπημένων τους playlist. Αυτήν τη στιγμή, το YouTube Music εμφανίζει τον συνολικό αριθμό των αναπαραγωγών σε ένα playlist, αλλά δεν υποδεικνύει με κανέναν τρόπο τη λήψη της από άλλα άτομα.

Δείτε επίσης: YouTube: Επιβάλλει περιορισμούς σε εφαρμογές τρίτων

YouTube Music playlist

Όπως ανακάλυψε το Android Authority στον κώδικα του YouTube Music υπάρχουν αναφορές αυτής της δυνατότητας για τα playlist. Φυσικά, αυτή η δυνατότητα είναι υπό ανάπτυξη και μπορεί να προχωρήσει ή όχι σε επίσημη κυκλοφορία.

Ο κώδικας που ανακαλύφθηκε αναφέρεται σε αυτό που φαίνεται σαν μια ρύθμιση, για να επιτρέπεται η ψηφοφορία σε ένα playlist. Η ρύθμιση φαίνεται να έχει την επιλογή να επιτρέψετε σε όλους να ψηφίσουν, ή μόνο σε συνεργάτες ή να απενεργοποιήσετε την ψηφοφορία εντελώς.

Δείτε ακόμα: YouTube Music: Δεσμεύεται για τη βελτίωση του Podcast

Ο αντίπαλος του YouTube Music, το Spotify, προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία, εμφανίζοντας έναν αριθμό “αποθήκευσης” στα playlist του (ο αριθμός “μου αρέσει” μέχρι πρόσφατα). Ωστόσο, η λειτουργία του YouTube Music φαίνεται να σας δίνει περισσότερο έλεγχο.

YouTube Music

Η δυνατότητα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι δημόσια διαθέσιμη. Ωστόσο, ο κώδικας φαίνεται να είναι στη θέση του, επομένως μπορεί να ενεργοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Δεν είναι σαφές εάν αυτές οι θετικές ψήφοι θα αντικατοπτρίζουν τις ταξινομήσεις αναζήτησης για αυτές τις λίστες αναπαραγωγής, αλλά είναι πιθανό να τις επηρεάσουν.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Λαμβάνει ανασχεδίαση του share sheet

Το YouTube Music αποτελεί μια κορυφαία πλατφόρμα ροής μουσικής που προσφέρει πληθώρα επιλογών για ακρόαση και ανακάλυψη νέων τραγουδιών και καλλιτεχνών. Με μια τεράστια βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει εκατομμύρια τραγούδια, albums και playlist, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μουσική από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το YouTube Music προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων playlist και προτάσεων βασισμένων στις προτιμήσεις του χρήστη, καθιστώντας την ακρόαση μουσικής μια εμπειρία προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες. Συναρπαστικό λειτουργικό στοιχείο είναι η ενσωμάτωση βίντεο, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν επίσημα μουσικά βίντεο και ζωντανές εμφανίσεις απευθείας από το YouTube Music.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS