ΑρχικήinetΗ Apple ξεπερνά τη Microsoft ως η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο

Η Apple ξεπερνά τη Microsoft ως η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο

Η τιμή της μετοχής της Apple συνεχίζει να αυξάνεται μετά την κεντρική ομιλία της στο WWDC αυτή την εβδομάδα, όπου παρουσίασε μια σουίτα λειτουργιών AI της Apple Intelligence που έρχονται στα iPhone, iPad και Mac. Στις ενδοημερήσιες συναλλαγές σήμερα, η Apple ξεπέρασε τη Microsoft για να γίνει ξανά η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, αλλά οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες ενδέχεται να ανταλλάσσουν θέσεις όλη την ημέρα.

Δείτε επίσης: Apple: Κάποιες Siri λειτουργίες δεν θα κυκλοφορήσουν στο iOS 18 έως το 2025

Apple πολυτιμότερη εταιρεία

Η μετοχή της Apple ξεπέρασε το όριο των 200 δολαρίων και σημείωσε νέο υψηλό όλων των εποχών την Τρίτη, ενώ σήμερα σημείωσε επιπλέον άνοδο 3%. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα θέμα για τους επενδυτές από τότε που το ChatGPT έκανε το ντεμπούτο του το 2022, και η Apple που τελικά αποκάλυψε τη δική της στρατηγική για την τεχνολογία πιθανότατα συνέβαλε σε αυτή την άνοδο.

Οι λειτουργίες Apple Intelligence θα επιτρέπουν στους χρήστες να συνοψίζουν κείμενο, να δημιουργούν προσαρμοσμένα emoji και εικόνες, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις προτεραιότητας και πολλά άλλα. Το Siri γίνεται επίσης πιο έξυπνο με το Apple Intelligence, με πλουσιότερη κατανόηση γλώσσας και περισσότερα στοιχεία ελέγχου ανά εφαρμογή. Οι λειτουργίες θα απαιτούν iPhone 15 Pro ή νεότερο ή Mac ή iPad με τσιπ M1 ή νεότερο.

Δείτε ακόμα: Η Apple ανακοινώνει το iOS 18 με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις

Η Apple είχε κεφαλαιοποίηση 3,28 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι στιγμής, σε σύγκριση με 3,25 τρισεκατομμύρια δολάρια για τη Microsoft, που την κάνει την πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο.

Microsoft

Η Apple Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας γνωστή για την καινοτομία της σε ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, λογισμικό και διαδικτυακές υπηρεσίες. Ιδρύθηκε από τους Steve Jobs, Steve Wozniak και Ronald Wayne το 1976, και έφερε επανάσταση στον κλάδο της τεχνολογίας με εμβληματικά προϊόντα όπως το iPhone, το iPad, τους υπολογιστές Mac και το Apple Watch. Το οικοσύστημα της Apple, το οποίο ενσωματώνει απρόσκοπτα υλικό και λογισμικό, προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία που έχει συγκεντρώσει πιστούς παγκόσμιους θαυμαστές.

Δείτε επίσης: Apple: Μετά το ChatGPT θα φέρει και το Gemini στις συσκευές;

Εκτός από το υλικό, η Apple έχει κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα του λογισμικού με macOS, iOS και διάφορες εφαρμογές που ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα. Η δέσμευσή της για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα συνεχίζει να θέτει βιομηχανικά πρότυπα, ενισχύοντας τη θέση της Apple ως ηγέτη στην τεχνολογική καινοτομία.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS