ΑρχικήYoutubeΤα eVTOL της Archer Aviation βγαίνουν εκτός αεροδρομίου

Τα eVTOL της Archer Aviation βγαίνουν εκτός αεροδρομίου

Η εταιρεία Archer Aviation, η δημιουργός ιπτάμενων ταξί eVTOL, ανακοίνωσε την υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας με την Signature Aviation. Αυτή η συμφωνία επιτρέπει την πρόσβαση σε βασικούς κόμβους για την United Airlines και ένα δίκτυο ιδιωτικών τερματικών αεροδρομίων στις ΗΠΑ, για την εκτέλεση εμπορικών διαδρομών με αεροταξί χρησιμοποιώντας eVTOL.

Δείτε επίσης: Το Ηλεκτρικό όχημα LAC 2 σε 1 διαθέτει 2θέσιο αεροσκάφος

Η Archer Aviation συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα των ηλεκτρικών αεροσκαφών κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL), φέρνοντας τις εμπορικές δραστηριότητες ιπτάμενων ταξί στο κοινό.

eVTOL Archer Aviation

Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια έχει ήδη δημιουργήσει αρκετές νέες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο για την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας της για επιβάτες και αεροπορικές μεταφορές φορτίου, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για την έναρξη υπηρεσιών αεροταξί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία και τη Νότια Κορέα.

Με την πιστοποίηση FAA για την έναρξη εμπορικών εργασιών eVTOL στις ΗΠΑ, η Archer Aviation έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση του αεροσκάφους Midnight, για να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία πριν αρχίσει να μεταφέρει επιβάτες.

Δείτε ακόμα: Η Xpeng θα παραδώσει το πρώτο της ιπτάμενο αυτοκίνητο το 2026

Εάν και όταν πραγματοποιηθούν αυτές οι διαδρομές, η Archer έχει πλέον τις βάσεις για να λειτουργήσει εκτός δικτύου αεροδρομίων στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων μητροπολιτικών κόμβων.

Η Archer Aviation υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Signature Aviation, ένα σημαντικό δίκτυο ιδιωτικών τερματικών αεροδρομίων, για να εντοπίσει ευκαιρίες για την έναρξη των υπηρεσιών αεροταξί eVTOL στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

eVTOL

Η Archer δηλώνει ότι η συμφωνία αναγνωρίζει την επιχειρηματική σχέση της με την United Airlines, η οποία είναι επενδυτής και θα διερευνήσει ευκαιρίες για την έναρξη υπηρεσιών αεροταξί σε βασικούς κόμβους της United στα αεροδρόμια Newark International (EWR) και Chicago O’Hare (ORD).

Η Archer και η Signature Aviation λένε ότι θα αξιοποιήσουν τις σχέσεις τους με την Beta Technologies για να εφαρμόσουν την απαραίτητη υποδομή φόρτισης στα αεροδρόμια του υπάρχοντος δικτύου της τελευταίας, συμπεριλαμβανομένων των HOU, OAK και VNY, εκτός από το O’Hare και το Newark.

Δείτε επίσης: HAJJ 2024: Με ιπτάμενα ταξί & drones το Ισλαμικό προσκύνημα

Οι δύο νέοι εταίροι μοιράστηκαν σχέδια για την ηλεκτροδότηση των αρχικών τοποθεσιών απογείωσης ήδη από το 2025, με περαιτέρω επεκτάσεις σε περισσότερα αεροδρόμια στο παγκόσμιο δίκτυο της Signature καθώς το αεροσκάφος eVTOL της Archer Aviation γίνεται ευρύτερα διαθέσιμο για εμπορικές δραστηριότητες.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS