ΑρχικήUpdatesΤο watchOS 11 υποστηρίζει αυτόματη ανίχνευση ύπνου

Το watchOS 11 υποστηρίζει αυτόματη ανίχνευση ύπνου

Το watchOS 11 φαίνεται να περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στο Apple Watch να εντοπίζει και να καταγράφει αυτόματα όταν παίρνετε έναν υπνάκο.

watchOS Apple Watch

Διαβάστε σχετικά: Πυροσβέστης πρόλαβε καρδιακή προσβολή χάρη στο Apple Watch

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Reddit, έναν κάτοχο Apple Watch τον πήρε ο ύπνος και μπόρεσε να δει τα δεδομένα του ύπνου του που καταγράφηκαν στην εφαρμογή Health, χωρίς να θέσει τη συσκευή σε κατάσταση ύπνου.

Αυτή τη στιγμή, το Apple Watch παρακολουθεί και καταγράφει τον ύπνο μόνο όταν φοριέται κατά τη διάρκεια του ύπνου, χωρίς να προσφέρει υποστήριξη για την αναλυτική παρακολούθησή του.

Η αλλαγή αναμένεται να επιτρέπει στο Apple Watch με ‌watchOS 11 να καταγράφει και να περιλαμβάνει τον κάθε ύπνο στην ενότητα Sleep της εφαρμογής Health.

Δείτε ακόμη: Το watchOS 11 φέρνει το “Live Activities” στο Apple Watch

Επιπλέον, μπορεί να υποστηρίζει αυτόματη παρακολούθηση ύπνου, ακόμα και όταν η λειτουργία Sleep Mode δεν είναι ενεργοποιημένη. Η παρακολούθηση του ύπνου είχε από καιρό θεωρηθεί ως έλλειψη στο Apple Watch, και αυτή η νέα δυνατότητα θα είναι ευπρόσδεκτη για όσους συμπληρώνουν τον κανονικό τους ύπνο, με σύντομους.

watchOS Apple Watch

Η Apple δεν ανέφερε κάποια αλλαγή στην εφαρμογή Sleep στις προεπισκοπήσεις για το ‌watchOS 11‌. Η μοναδική αναφορά στον ύπνο σχετίζεται με την νέα εφαρμογή Vitals, η οποία συλλέγει δεδομένα για την υγείας σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, με στόχο να παρέχει μια συνολική εικόνα της υγείας σας.

Διαβάστε επίσης: Kuo: Τα Apple Watch Series 10 μπορεί να έχουν μεγαλύτερη οθόνη

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS