ΑρχικήinetChatGPT: Εκτός λειτουργίας για δεύτερη φορά αυτό τον μήνα

ChatGPT: Εκτός λειτουργίας για δεύτερη φορά αυτό τον μήνα

Το ChatGPT παρουσίασε διακοπή λειτουργίας, η οποία αποτελεί τη δεύτερη σημαντική διακοπή για το chatbot μέσα στον Ιούνιο.

ChatGPT

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τα αυξημένα ποσοστά σφαλμάτων που επηρεάζουν το ChatGPT», σύμφωνα με ανακοίνωση της OpenAI. Η αιτία της διακοπής παραμένει άγνωστη.

Δείτε ακόμη: Apple: Μετά το ChatGPT θα φέρει και το Gemini στις συσκευές;

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο. “Πρέπει να υποβάλω PTO; Μισώ να εργάζομαι χωρίς ChatGPT,” αναφέρει ένας χρήστης στο Reddit. “Παρακαλώ, ας είναι αυτή η φωνητική ενημέρωση,” πρόσθεσε ένας άλλος, αναφερόμενος στην επερχόμενη κυκλοφορία του Voice Mode για το μοντέλο GPT-4.

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής προβλήματα λειτουργίας, και ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών μειώνεται, σύμφωνα με το Downdetector.com. (Σημείωση: Το Downdetector ανήκει στη μητρική εταιρεία του PCMag, Ziff Davis.)

Η τελευταία διακοπή του ChatGPT σημειώθηκε στις 4 Ιουνίου. Η OpenAI έδρασε άμεσα με σκοπό να επιλύσει το πρόβλημα, αλλά το εργαλείο τέθηκε ξανά εκτός λειτουργίας λίγες ώρες αργότερα. Το ChatGPT αντιμετώπισε επίσης προβλήματα τον Μάιο, όταν μια τετραήμερη αναβάθμιση προκάλεσε διακοπές και καθυστερήσεις στις υπηρεσίες.

ChatGPT

Διαβάστε επίσης: Τώρα μπορείτε να μιλήσετε στο ChatGPT ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές

Τις τελευταίες 90 ημέρες, η OpenAI αναφέρει ότι το ChatGPT έχει συνολικά 99,42% χρόνο λειτουργίας, αποτελώντας την υπηρεσία με τη χαμηλότερη αξιοπιστία από τις τέσσερις που παρακολουθούνται στο status.openai.com. «Το 99,4% δεν είναι ιδιαίτερα καλό για ένα εργαλείο που έχει καταστεί κρίσιμο για τόσες πολλές επιχειρήσεις», σχολιάζει ένας χρήστης του X.

Πηγή: pcmag

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS