ΑρχικήinetΤο Gemini μπορεί να λάβει υποστήριξη για το Google Assistant Routines

Το Gemini μπορεί να λάβει υποστήριξη για το Google Assistant Routines

Το Google Assistant Routines που σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια σειρά εργασιών με μία φωνητική εντολή, υποστηρίζεται πλέον από το Gemini.

Το Google Assistant Routines υπάρχει από το 2017 και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά από πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε μέσα στη μέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να το κάνετε να χαμηλώσει τα φώτα, να ανοίξει την τηλεόραση και να ρυθμίσει το τηλέφωνό σας στη λειτουργία Μην ενοχλείτε, με μια μόνο εντολή.

Δείτε επίσης: Apple: Μετά το ChatGPT θα φέρει και το Gemini στις συσκευές;

Gemini Google Assistant Routines

Το Gemini, το AI chatbot της Google, είναι πιθανό να αντικαταστήσει το Google Assistant κάποια στιγμή. Αλλά εξακολουθεί να μην υποστηρίζει το Routines ή παρόμοιες λειτουργίες. Τώρα, οι άνθρωποι του Android Authority έχουν ψάξει τον κώδικα της πιο πρόσφατης έκδοσης beta της εφαρμογής Google για Android (15.24.28.29.arm64 beta) και βρήκαν υποδείξεις ότι ο βοηθός AI μπορεί να λάβει υποστήριξη για μια τέτοια δυνατότητα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η λειτουργία είναι ακόμα στα σκαριά και είναι πάντα πιθανό να μην φτάσει σε επίσημη κυκλοφορία, εάν το αποφασίσει η Google.

Δείτε ακόμα: Apple: Φαίνεται να μην πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT στο iOS 18

Από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, μπορούμε να δούμε ότι ίσως θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να ελέγξετε το Google Assistant Routines με το Gemini. Ωστόσο, θα χρειαστεί ακόμα να δημιουργήσετε τη ρουτίνα με το Assistant και στη συνέχεια η ενεργοποίησή της θα γίνεται με το Gemini.

Το Routines, φαίνεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του Gemini σε σύγκριση με τον Google Assistant αυτή τη στιγμή. Γι αυτό είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η Google εργάζεται πραγματικά σε αυτό και μπορεί να εφαρμόσει μια λύση στο μέλλον.

Θα ήταν ακόμη καλύτερα εάν το Gemini μπορούσε να δημιουργήσει Routines για εσάς, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι στιγμής για το αν το chatbot θα μπορεί να το κάνει αυτό. Ωστόσο, το Routines είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διεκπεραιώσετε απλές εργασίες και το Gemini θα πρέπει να λάβει υποστήριξη για τη δυνατότητα όσο νωρίτερα γίνεται.

Δείτε επίσης: Το Gemini στο Android λαμβάνει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο

Το Google Assistant Routines προσφέρει έναν ισχυρό τρόπο για τον εξορθολογισμό των καθημερινών εργασιών και τη βελτίωση της παραγωγικότητας, πόσο μάλλον εάν υποστηρίζεται από το Gemini. Ρυθμίζοντας ρουτίνες, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν μια σειρά ενεργειών με μία μόνο φωνητική εντολή. Για παράδειγμα, μια πρωινή ρουτίνα μπορεί να προγραμματιστεί για να παρέχει ενημερώσεις για τον καιρό, τα συμβάντα ημερολογίου και να προσφέρει ενημερώσεις ειδήσεων μόλις δοθεί η εντολή “Καλημέρα“. Ομοίως, μια βραδινή ρουτίνα μπορεί να βοηθήσει να τελειώσει η μέρα μειώνοντας τα έξυπνα φώτα, βάζοντας ξυπνητήρια και παίζοντας χαλαρωτική μουσική. Αυτές οι ρουτίνες όχι μόνο εξοικονομούν χρόνο αλλά προσθέτουν επίσης ένα στοιχείο ευκολίας και αποτελεσματικότητας στην καθημερινή ζωή.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS