ΑρχικήGamingΜετά από 7 Χρόνια Σιωπής, το Metroid Prime 4 είναι εδώ!

Μετά από 7 Χρόνια Σιωπής, το Metroid Prime 4 είναι εδώ!

Metroid Prime 4

Το Metroid Prime 4: Beyond κατακλύζει τους οπαδούς με 14 νέα στιγμιότυπα του επερχόμενου Sci-Fi Shooter.

Η Nintendo τελικά σπάει τη σιωπή της για την επιστροφή της Samus στο 3D.

Δείτε επίσης: Baten Kaitos I & II HD Remaster: Τώρα διαθέσιμο για PC!

Το Metroid Prime 4 ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα teasers μετά την κυκλοφορία του Switch το 2017. Έκτοτε, οι οπαδοί ήταν απεγνωσμένοι για μια γεύση από αυτό που δουλεύει η Retro Studios καθώς πέρασαν χρόνια χωρίς καμία είδηση για τον επερχόμενο first-person shooter με την εξαίρεση εκείνης της μιας φοράς που η Nintendo αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη είχε ξαναρχίσει.

Σήμερα, οι οπαδοί έλαβαν όχι μόνο ένα trailer gameplay και ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το 2025, αλλά και πάνω από δώδεκα στιγμιότυπα γεμάτα ενδείξεις για να περάσουν τους επόμενους μήνες αναλύοντας σαν αγέλη πεινασμένων Zoomers (mob του franchise).

Δείτε ακόμα: Overwatch 2 Σεζόν 11: Νέα SuperHero και Lifeguard Skins

Το trailer έδειξε διαστημικούς πειρατές και κάτι που έμοιαζε με βάση της Galactic Federation. Δεν είναι σαφές τι κάνουν όλοι εκεί ή ποιες νέες δυνάμεις θα έχει η Samus αυτή τη φορά. Η σημερινή σύντομη ματιά προκάλεσε κυρίως τα υπάρχοντα όπλα που είχε η κυνηγός σε όλη την προηγούμενη σειρά Prime, συμπεριλαμβανομένων των beam weapons, πυραύλων, σαρωτών περιβάλλοντος και της εμβληματικής Morph Ball ικανότητας της.

Κατά μεγάλο μέρος, το Metroid Prime 4 μοιάζει σίγουρα πολύ με το Metroid Prime, με μερικά πλάνα να γεμίζουν με διαστημικές εξωγήινες δυνατότητες και άλλα να φαίνονται εκπληκτικά απλά και αχνά για ένα παιχνίδι που είναι υπό ανάπτυξη σχεδόν μια δεκαετία.

Θα είναι το Metroid Prime 4 ένα από τα πρώτα cross-gen παιχνίδια που θα εμφανιστούν και στο Switch 2;

Ίσως ακόμη και με μερικές οπτικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων καλύτερων framerates και κάποιας λειτουργίας ray tracing lite;

Θα μάθουμε καθώς το παράθυρο κυκλοφορίας του 2025 πλησιάζει.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Οι Απόψεις του Miyazaki για το Co-Op

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μια ματιά σε όλα τα στιγμιότυπα που επιμελήθηκε η Nintendo από τη θριαμβευτική επιστροφή του Metroid Prime 4 στον online κύκλο διαφημίσεων.

Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS