ΑρχικήGamingCapcom: Φέρνει πίσω κλασικά Arcade παιχνίδια Marvel vs Capcom

Capcom: Φέρνει πίσω κλασικά Arcade παιχνίδια Marvel vs Capcom

Marvel vs Capcom

Marvel Vs. Capcom: Συλλογή Κλασικών Παιχνιδιών Arcade επαναφέρει τα πάντα από το MvC 2 έως το X-Men: Children of the Atom, και πολλά άλλα

Δείτε επίσης: Baten Kaitos I & II HD Remaster: Τώρα διαθέσιμο για PC!

Οι θαυμαστές των Marvel και των παιχνιδιών μάχης χαίρονται, η κοινή μας ημέρα έφτασε! Η Capcom ανακοίνωσε τη συλλογή Marvel Vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics, μια συλλογή επτά παιχνιδιών συνδεδεμένων με τη σειρά παιχνιδιών μάχης με το ίδιο όνομα.

Δείτε το τρέιλερ για τη συλλογή:

Σύμφωνα με το τρέιλερ της Capcom για τη συλλογή, τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται είναι τα X-Men:

  • Children of the Atom
  • Marvel Super-Heroes
  • X-Men Vs. Street Fighter
  • Marvel Super-Heroes Vs. Street Fighter
Marvel vs Capcom
  • Marvel Vs. Capcom: Clash of the Super Heroes
Marvel vs Capcom
  • Marvel Vs. Capcom 2: New Age of Heroes
Marvel vs Capcom

Θα παρατηρήσετε ότι αυτά είναι μόνο έξι παιχνίδια. Το τελευταίο παιχνίδι είναι η αυθεντική έκδοση arcade του κλασικού παιχνιδιού The Punisher, μια σπάνια απόλαυση δεδομένης της κακής μετάφρασης του παιχνιδιού στις παλαιότερες κονσόλες, η οποία περιλαμβάνει και online co-op.

Δείτε ακόμα: Overwatch 2 Σεζόν 11: Νέα SuperHero και Lifeguard Skins

Marvel vs Capcom

“Θα σας πάμε πίσω στα arcade με τη συλλογή MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics!” διαβάζει η ανακοίνωση της Capcom στα social media. “7 θρυλικά παιχνίδια, μία υπερηρωική συλλογή, έρχεται στο Nintendo Switch, PS4 και Steam το 2024.”

Οι συλλογές παιχνιδιών μάχης της Capcom συνήθως είναι πολύ διασκεδαστικές για τους θαυμαστές των κλασικών arcade παιχνιδιών μάχης, και αυτή η συγκεκριμένη συλλογή έχει μερικά πραγματικά διαμάντια. Το X-Men: Children of the Atom είναι ένα υποτιμημένο κλασικό παιχνίδι, και φυσικά, το Marvel Vs. Capcom 2 είναι λατρεμένο ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης όλων των εποχών, με μια ζωντανή ανταγωνιστική σκηνή.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Οι Απόψεις του Miyazaki για το Co-Op

Η συλλογή δεν περιλαμβάνει τα σύγχρονα παιχνίδια crossover Marvel Vs. Capcom 3, τα οποία είχαν αρκετές εκδόσεις, και το κακοδεχόμενο sequel Marvel Vs. Capcom: Infinite, κανένα από τα οποία δεν ταιριάζει τεχνικά στην κατηγορία “κλασικά arcade”. Αλλά υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να κρατήσει τους ενθουσιώδεις των παιχνιδιών μάχης και τους θαυμαστές των Marvel ευχαριστημένους.

Η Capcom έχει ανεβάσει μια επίσημη ιστοσελίδα για τη συλλογή Fighting Collection: Arcade Classics, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από το 2024. Και φυσικά, θα χρειαστείτε ένα Switch, ένα PS4 ή έναν λογαριασμό στο Steam για να το παίξετε.

Πηγή: gamesradar

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS